FOTOblogų konkursas: Saldus miegelis su Huggies® Premium

FOTOblogų konkursas: Saldus miegelis su Huggies® Premium

17. Apr 2012, 00:00

 

Mažylis miega – tai tokia graži ir šventa akimirka. Tyla, kuria norisi mėgautis, o kartais norisi švelniai apkabinti ir pabučiuoti miegantį stebuklą.

 

Nuostabu tokius momentus prisiminti, o dar maloniau, kai tavo mažylio miegas ne tik ramus, bet ir sausas. Ką reiškia sausas?

 

Su Huggies® Premium mažylis gali mėgautis miegu iki 12 valandų, tad mamytei nereikia jaudintis dėl to, kad reikia pakeisti sauskelnes ir trukdyti vaikučio miegą.

 

Mažylio užpakaliukas visuomet bus sausas, nes Huggies® Premium sauskelnės sukurtos iš orui pralaidžių medžiagų, leidžiančių užpakaliukui likti sausam viso miego metu.

 

Todėl kviečiame jus dalyvauti naujame FOTOblogų konkurse „Saldus miegelis su Huggies® Premium!".

 

Ką reikės daryti?

 

Atsiųsk fotografijų su savo miegančiu mažyliu. Kai kuriose nuotraukose turi matytis, kaip mažylis saldžiai miega su Huggies Premium sauskelnėmis. Nepamiršk parašyti prie nuotraukų komentarų.

 

Sukurk fotoblogą rubrikoje 12 valandų miegas su Huggies Premium, kuriame turi būti mažiausiai trys tavo miegančio mažylio nuotraukos (nors vienoje – su Huggies). Laukiame fotoblogo anonso į pagrindinį MK puslapį paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“.

 

Nugalėtojai dovanosime - Huggies® Premium!

{fotoblog:1819}

Konkurso sąlygos:

 

-Fotoblogą turi sudaryti nuotraukos ir komentarai.

 

-Svarbus ir pats pasakojimas: viskas turi atrodyti kaip istorija, maža pasaka ar komiksas, kad visi galėtume mėgautis fotoblogo peržiūra.

 

-Nuotraukų atsiųskite ne mažiau kaip trys.

 

-Nepamirškite atsiųsti ir nuorodą į savo sukurtą fotoblogą per mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“.

 

 

-Konkursas vyks nuo balandžio 16 d. iki gegužės 7 dienos (imtinai). Nugalėtoją paskelbsime gegužės 9 d.

 

Konkurso draugas: