Gaminame Advento vainiką

28. Nov 2017, 10:03 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Adventas - ramybės, paslaptingumo kupinas keturių savaičių laukimas iki Kalėdų jau visai netrukus. Jei dar nepasipuošėte namų, kviečiame kartu pasigaminti Advento vainiką. 

Reikės:

-pakabos iš lengvai lankstomo vielos - vainiko pagrindui 

-visžalio medelio šakelių (pušies ar eglės, bet geriausia ginkmedžio, nes jis nebado rankų)

-plonos vielutės (ja pritvirtinsime šakeles)

-įvairių dekoravimo elementų (kriauklės, karoliukai, kaspinėliai, kankorėžiai, šermukšniai ir kt).

Darbo eiga:

Pasak dekoratorės, “Vyšnios” įkūrėjos Editos - Saulės mamos, pakabą ištempiame ir bandome padaryti gražų apskritimą. Tuomet imame šakelę (eglės, pušies ar ginkmedžio) ir plona vielute pritvirtiname prie pakabos. Galite naudoti ir siūlą, tačiau jis gali nutrūkti, tad vielutė patikimesnė.

Apipynę pakabą šakelėmis, galvojame, kaip ją norime dekoruoti. Dekoratorė pataria atsižvelgti į savo nuotaiką ar pasirinktą temą, kuri jums mieliausia prie širdies. Išsirinkę mėgstamas dekoravimo detales, jas išsidėliokite ant vainiko ir pažiūrėkite, kas tinka, kas nelabai, kad nebūtų perkrauta.

Pasitelkite savo fantaziją!

Vainikėlio dekoravimas yra pati smagiausia proceso dalis, į kurį galite įtraukti visus šeimos narius - mažus ir didelius.

Adventinių-kalėdinių vainikų panaudojimas platus - juos galime kabinti ant durų, papuošti stalą ir į vainiko vidų statyti žvakę, o galime ir padovanoti draugams bei kaimynams.

Sėkmingos kūrybos!

Kaip jūs gaminate Adventinius vainikus? Pasidalinkite nuotraukomis