Homeopatijos ciklas: laimėkite kvietimus į rytojaus paskaitą "Vaikų pilvuko skausmai"

Homeopatijos ciklas: laimėkite kvietimus į rytojaus paskaitą "Vaikų pilvuko skausmai"

29. Apr 2014, 09:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Balandžio 30 d., trečiadienį, 11 val. "Mano šeimos akademijoje" vyks įdomi ir aktuali paskaita apie mažylių pilvuko negalavimus iš Homeopatijos ciklo, skirto mamytėms/tėveliams su vaikučiais.  

Tėvai laimingi, kai vaikučiai yra sveiki, linksmi, besišypsantys. Gera matyti puikiai augantį, besivystantį ir judrų mažylį. Tačiau vaikai kartais ima ir suserga, būna nepatenkinti, irzlūs, nerimastingi. O jaunieji tėveliai nežino, ką daryti. Kaip padėti savo mažyliui ir pralinksmintį jį.

Mano šeimos akademijoje pristatomas trijų paskaitų/konsultacijų ciklą itin aktualiomis temomis: "Dažnai sergantys vaikai“, "Neramus vaikas“, "Vaikų pilvuko skausmai“. 

Vaikų gydytoja homeopatė Gema Galvydytė žvelgia į vaikutį netradicinės medicinos požiūriu: kiekvienas yra ypatingas, kiekvienas turi savo charakterį, kiekvienam padėti reikia vis kitaip. Užsiėmimų metu gydytoja pristatys homeopatijos taikymo galimybes įvairiems mažylių negalavimams pašalinti ir atsakys į tėveliams rūpimus klausimus. 

Balandžio 30 d. 11 val.  Mano šeimos akademijoje (adresas Mindaugo g. 44 /Panerių g. 7)

Tema  „Vaikų pilvuko skausmai“

Daugumos vaikų pilvo skausmų priežastys – funkciniai skrandžio ir žarnyno sutrikimai – netinkamas maistas ir mitybos režimas, tuštinimosi sutrikimai, emocinis krūvis šeimoje, lopšelyje-darželyje, mokykloje. Paskaitoje sužinosite, kaip padėti savo mažyliui, kai jam skauda pilvuką, kai jis nevalgo ryte prieš išeidamas į kolektyvą, kai jį pykina, jis vemia, viduriuoja ar, atvirkščiai, jam užkietėja viduriai.

Paskaitos /konsultacijos trukmė – 1,5 val.: intensyvus darbas 1 val., diskusija 30 min.

Kaina vienam suaugusiam - 15 Lt.

Kviečiame registruotis ir dalyvauti : mamas, tėčius ir senelius su mažyliais.

Norime padovanoti du kvietimus į šią paskaitą!

Komentaruose parašykite, kaip jūs palengvinate mažylio pilvuko negalavimus - rašykite iki šio vakaro 18 val.

 

20140305125309-75538.jpg

Mano Šeimos akademija: Mindaugo g. 44/Panerių g. 7, Vilnius