Huggies akcija palengvino buitį ir pradžiugino dukrytę

05. Jun 2012, 00:00

Kuris laikas negaudavau vaikučiui tinkamo dydžio kelnaičių. Teko apmauti dukrytei sauskelnes. Nors namie ir lauke jų nenešiojam.

 

Bet lopšelyje auklytė jas mauna vietoj triusikėlių, nors sodina ant puoduko, bet prisibijo įvyksiančių avarijų. Mes neprieštaraujam. Bet kai nebegavom tinkamo dydžio kelnaičių, iškilo šiokių tokių problemų.

 

Auklytei padaugėjo darbo. Jau teko padėt nusirengti - apsirengti. Ir kai tenka ilgesniam laikui išeiti į lauką ar kur išvykti, ypač kai vėsu ir nesinori vežiotis kalno atsarginių rūbelių. Dukrytė pasiprašo ant puoduko ir labai nepatogu nusegti ir užsegti sauskelnes stovinčiai dukrytei.

 

Aš pati be didelio vargo susitvarkydavau. Bet tėtukas pavargdavo kaip reikiant, tai nesugrabinėja lipdukų, tai nutraukia beskubėdamas ir nebegali uždėt. Teko ne kartą išgirsti, kai bamba. Kaip sakoma: Prie gero greit priprantama.

 

Taigi, džiaugiamės atsiradusia Huggies Step In akcija. Ir padidėjusiu pasirinkimu.

 

Dar vienas netikėtumas buvo tas, jog dukrytė ne mėgėja žaisti žaislais, o ypač pliušiniais. Padaviau meškiuką Pūkuotuką. Tik išėjus iš darželio maniau, jog atiduos man nekreipdama į jį dėmesio, o ji visą kelią link namų ir visą vakarą Jo nepaleido iš rankyčių.

 

Nors aš imdama sauskelnių-kelnaičių dėžę nesirinkau žaisliuko, nes nemaniau, kad dukrytė susidomės. Maniau, padovanosiu kaimynės vaikams. Bet Jis liks pas Mus :)

 


AKCIJA! Nuo gegužės 31 d. iki birželio 13 d. pirk sauskelnių „Huggies® Step in“ dėžę parduotuvėse Maxima ir gauk dovanų vieną Disney žaisliuką – pamažu gali surinkti visą Mikės Pūkuotuko ir jo draugų kolekciją.

Dovanėlių kiekis ribotas.

 

keturi

 

maxima

05. Jun 2012, 17:22

👍 🌷