Huggies - iššūkis mums!

Huggies - iššūkis mums!

09. Jul 2012, 00:00

Visų pirma, norėtume padėkoti Mamyčių klubui už suteiktą galimybę sudalyvauti HUGGIES vasaros vakarėlyje.

 

Įspūdžiai po vakarėlio buvo geri, Adrijus gerai praleido laiką vaikų būryje, o mamytė sužinojo daug reikalingos ir naudingos informacijos.

 

Susitikimo metu mums buvo išdalintos po 3 vienetus skirtingų HUGGIES saskelnių: Huggies Step in, Huggies Natural fit ir Huggies Super dry.  Kadangi iki šiol nebuvome naudoję jokių Huggies sauskelnių, tai mums buvo didžiulis iššūkis išbandyti kažką naujo.

 

Kadangi Adrijus - judrus vaikas ir nenori keistis sauskelnių, visų pirma, buvo išbandytos Huggies Step in sauskelnės. Šios sauskelnės paliko gerą įspūdį, jas lengva apmauti ir numauti, elastiniai sauskelnių kraštai, vidus plonas, minkštas.

 

Vienintelis dalykas, kas nepatiko - jos aukštai neužsitraukia ant nugaros.

 

Huggies Super dry buvo kitos sauskelnės, kurias mes išbandėme. Šias sauskelnes naudojome būtent nakčiai. Patiko šios sauskelnės, kadangi jos minkštos, gerai sugeria drėgmę, ryte po nakties atsikelę Adrijaus odelė buvo sausa.

 

Mažiausią įspūdį mums paliko Huggies Natural fit. Negaliu paaiškinti kodėl, bet iš visų šių trijų sauskelnių šitų nesirinkčiau. Nors paėmus į rankas jos švelnios, neturi jokių kvapų, gana patogus užsegimas.

 

Žodžiu, siūlau kiekvienai išbandyti ir pačiai nuspręsti, kas jums tinka, o kas ne.

 

Apibendrinant visas tris sauskelnių rūšis, labiausiai mums tiko Huggies Super dry, patiko Huggies Step in. Visada buvau nusiteikusi prieš kitos firmos sauskelnes, o išbandžius Huggies, gailiuosi, kad taip vėlai jas išbandėme.

 

Kaina prieinama, kokybė tikrai gera, įdomus dizainas. Adrijui jos ir patiko, nes ant jų nupiešti mylimiausi filmukų herojai :) 

 

Nuo MK redakcijos: Ačiū visoms mamytės, kurios jau pasidalino savo įspūdžiais iš Huggies vakarėlio ir parašė atsiliepimus apie bandytas Huggies sauskelnes. Laukiame daugiau reportažų! Jei nepavyksta išsiųsti per MK mygtuką, siųskite reportažus redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

 


Huggies ®

Newborn

 

Huggies®

Super Dry

 

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit