Huggies® laužo stereotipus

Huggies® laužo stereotipus

12. Jun 2012, 00:00


Sveiki, mao vardas Dacė, o mano dukrytė Beata Estera, kuriai beveik 11 mėnesių.

 

Iki Huggies vakarėlio naudojome kitos firmos sauskelnes ir jau planavome pirkti naują pakuotę, tad labai apsidžiaugėme, kai mus pakvietė į vasaros Huggies vakarėlį sauskelnių bandymui.

 

Taigi pradėjome testuoti naujas Huggies® Natural Fit sauskelnes.

 

 

 

Apžiūrėjusi jas nustebau, kokios jos minkštutės ir plonos kaip šilkas. Man patinka, kad priešingai nei kitų firmų sauskelnės, jų juosmens srityje yra gumytė, kad vaikas gali laisvai judėti.

 

Nepastebėjau nei alerginių reakcijų, nei pratekėjimų dėvint šias sauskelnes.

 

Man patiko puikus sugeriamumas šių sauskelnių, minkštumas ir kokybė, taip pat medžiagos plonumas, o tai labai svarbu vasarą. Ypač patiko elastinė nugaros sritis ir kaip ji priglunda prie mažylio kūno.

 

Testavome ir Huggies® Super Dry.

 

Jos taip pat labai plonos pačiupinėjus, tačiau kiek pateisina savo vardą "Super dry" (super sausos)? Žinote, pateisino visiškai. Labai patiko, kad jos plonytės, yra elastiniai kraštai, medžiaga praleidžia orą. Beatai labai patiko linksmi piešinukai ant jų.

 

Naudodami Huggies® Super Dry alerginių reakcijų taip pat nepastebėjau. Man atrodo, kad jos labai panšios į Natural fit savo plonumu, elastingumu ir medžiagos kokybe. Tik kitas dizainas.

 

Paskutines bandėme Huggies® Step In. Jos itin minkštos, natūralios, plonos. Svarbiausia, kad jas labai patogu pakeisti, kai vaikas aktyvus ir daug vartosi.

 

Drėgmės sugeriamumas puikus, skųstis negaliu. Pratekėjimų nebuvo. Itin gerai priglunda prie mažylės kūno, kas man labai svarbu. Jos išties bus mėgstamiausios mūsų namuose, kai mažylė srabiliai stovės ant kojyčių.

 

Išvada: Galime palyginti, kokios Huggies buvo prieš tris metus, kai prižiūrėjau dukterėčią

 

Iš kairės matote Huggies prieš trejus metus. Skirtumas akivaizdus. Man patinka, kad pagerėjo medžiagos kokybė, jos tapo minkštesnės, elastingesnės. Piešinukai ryškesni ir patrauklesni.


Huggies ®

Newborn

Huggies®

Super Dry

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit