Huggies® Natural Fit – garantuoja komfortą nuo pirmųjų dienų!

Huggies® Natural Fit – garantuoja komfortą nuo pirmųjų dienų!

12. Apr 2012, 08:00

Huggies® Natural Fit - sauskelnės, kurių nereikia daug pristatinėti. Jų kokybė kalba pati už save, o populiarumas tarp jaunų tėvų kasdien auga!

Pagerintos sauskelnės Huggies® Natural Fit - tai vienintelės sauskelnės iš ekologiškai švarios medvilnės, praturtintos vitaminu E. Jos rūpinasi švelnia jūsų mažylio odele kiekvieną dieną ir garantuoja komfortą nuo pirmųjų dienų.

 

Apie medvilnę girdėjome visi, tačiau jeigu reikėtų konkrečiai paaiškinti, kuo ji ypatinga, būtų nelengva, tiesa? Skubame į pagalbą.

 

Medvilnė - tai natūralios kilmės pluoštas, gaunamas iš medvilnės žiedų (Gossypium augalų šeima). Jo pluoštas susivijęs, yra plonų, minkštų pūkų.

 

Svarbiausios medvilnės savybės:

 

-Minkštumas. Tai labai svarbu, kad mažylis galėtų laisvai judėti.

-Geras sugeriamumas. Kūdikis išlieka sausas, nedirginama jo odelė.

 

Huggies® Natural Fit sauskelnės turi ypatingą savybę – unikalų Cuddle Fit juosmenį, kuris švelniai priglunda prie kūdikio odos ir leidžia jam laisvai judėti.

 

Aukštos kokybės sauskelnių viršutinis sluoksnis puikiai praleidžia orą, todėl mažylio oda nėra dirginama, kvėpuoja ir ilgai išlieka sausa.

 

Huggies® Natural Fit sauskelnės – geriausia, ką tėveliai gali dovanoti kūdikiui pirmaisiais jo gyvenimo mėnesiais.

 

Sauskelnių su spalvingais Disney© piešiniais keitimas tampa žymiai linksmesnis!

 

Huggies® Natural Fit sauskelnės – švelnus prisilietimas, kuris trunka visą dieną!

 

logo

12. Apr 2012, 11:08

Sveika, Olga. Gal galite parašyti reporttažiuką ar fotoblogą, kaip sekasi dėvėti Natural Fit, gal rasite skirtumą, kuo jos kitokios nei kitos Huggies sauskelnės, gal minkštesnės ir pan. Pasidalinkite patirtimi.

12. Apr 2012, 10:08

mes labai patenkinti jais 😀