Huggies® Newborn - auksinio medalio laimėtojai tavo mažyliui!

Huggies® Newborn - auksinio medalio laimėtojai tavo mažyliui!

24. May 2011, 00:00

Huggies® žino, kad tu nori visa, kas geriausia, naujagimio odai. Todėl sauskelnės Newborn sukurtos specialiai tam, kad suteiktų švelnumą ir apsaugą.

 

Huggies® Newborn - auksinio medalio laimėtojai kategorijoje "Geriausios vienkartinės sauskelnės" konkurse "Mother&Baby Awards 2010/1", nes jos pagamintos iš organinės medvilnės, suteikiančios mažiems užpakaliukams švarą ir švelnią apsaugą.

 

Sauskelnės kruopščiai pagamintos, jos puikiai priglunda prie vaiko užpakaliuko, kartu apsaugodamos, kad niekas neprabėgtų.

 

Pažiūrėk, kokiomis savybėmis pasižymi sauskelnės Huggies® Newborn:

 

{smallpic:1}

 

Tai vienintelės sauskelnės naujagimiams, kurių viršutinis sluoksnis yra iš organinės medvilnės.

 

{smallpic:2}

 

Pagamintos iš minkštų medžiagų sauskelnės su elastiniu juosmeniu nugarytėje tam, kad apsaugotų mažylį nuo bet kokio sušlapimo.

 

{smallpic:3}

 

Šonuose - apsaugančios juostelės minkštos ir švelnios

 

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

Huggies® Newborn yra dviejų skirtingų pakuočių - mažyliams, kurių svoris nuo 2 iki 5 kilogramų ir nuo 3 iki 6 kilogramų. Taip pat galima įsigyti visą dovanų kompektą - Huggies Newborn Starter Kit.

 

{smallpic:6}

 

Į dovanų komplektą Huggies® Newborn įeina viena pakuotė pirmųjų sauskelnių, drėgnos servetėlės Huggies Pure (sudėtyje - 95% gryno vandens, be aromatizatorių, skirtos būtent naujagimių odos priežiūrai) ir minkštutė medvilninė kepurytė. Ideali dovana lankant naujagimį ar tiesiog vykstant į gimdymo namus.

 
Kodėl Mamyčių klubo mamytės renkasi sauskelnes Huggies® Newborn?

 

Mamytė Simona: Aš šias sauskelnes vežiausi į gimdymo namus ir manęs jos tikrai nenuvylė. Man labai patiko jų minkštumas, jos tikrai neerzino kūdikio užpakaliuko odelės. Nė karto nepastebėjau, kad oda būtų paraudusi ar sudirgusi.

 

Mamytė Aušra: Šias saukelnes mes taip pat jau išbandę. Ilgai svarčiau, kurias rinktis naujagimiui, juk norisi visa, kas geriausia savo vaikučiui. Turėjome prisipirkę įvairių firmų, tačiau galiausiai pasilikome Huggies Newborn, nes jos vienintelės nedirgino dukrytė odelės. Vaikučio oda su jomis kvėpuoja, nes nematyti tikrai jokio paraudimo jas dėvint.

 

Mamytė Sigita: Pamačiau šias sauskelnes vienoje reklamoje, sudomino tai, kad į jų sudėtį įeina biomedvilnė. Iš pradžių galvojau, kad tai tik reklaminis triukas, tačiau mano sūnelis su jomis labai puikiai jaučiasi, o ir jokio sauskelnio dermatito. Dabar vaikutis jas išaugo, tačiau visoms mamytėms parekomenduočiau savo naujagimiams prikti tik Huggies Newborn - ir kaina, ir kokybė to verti.

 

Švelni ir puiki apsauga mažiems užpakaliukams nuo Huggies® 

Sauskelnės su Disnėjaus piešinukais!

 

 

 

 

 
Vienintelės sauskelnės, kurių viršutiniame sluoksnyje yra biomedvilnė


 

medvilne

 

13. Jun 2011, 17:19

,ano mergaite iskart isbere nuo sauskelniu,dabar nezinom antram kokias pirkt

29. May 2011, 13:14

mes ju naudojom ir mums labai patinka ir serveteles ir sauskelnes super😀)

24. May 2011, 17:30

kai turesiu antra leliuka butinai ismeginsim atrodo super

24. May 2011, 15:29

neuzilg isbandysim jas....labai to laukiu...vyliuos mano leliukui jos tiks ir patiks 😀

24. May 2011, 14:35

👍