Huggies Step in - tikras išsigelbėjimas!

Huggies Step in - tikras išsigelbėjimas!

07. Jul 2012, 07:30

Na štai pagaliau ir man pavyko prisėsti ir aprašyti savo įspūdžius iš HUGGIES vasaros vakarėlio. Tai pavyko padaryti iš ketvirto karto. 

 

Kaip jau minėjo kitos mamytės, vakarėlis prėjo gerai. Sužinojome kai ką naujo, kai ką jau žinojome, bet svarbu žinias atnaujinti.

 

Vaikučiams taip pat patiko žaisti kartu. Mano Emiliukas susirado draugę, su kuria pabendravo ir aptarė sauskelnių reikalus.

 

Taip pat visos gavome išbandyti naujųjų Huggies sauskelnių. Mums teko pabandyti visų trijų rūšių Huggies sauskelnes - Natural Fit, Super Dry ir Step in. 

Jau išbandėme visas rūšis. Huggies Step in jau esame bandę anksčiau. Tad pradėjome mums dar nežinomais Huggies Natural fit. Mums jos tiko ir patiko. Minkštos, gerai sugeria drėgmę. "Avarijų" neteko patirti net ir naktį. Bet man nepatiko jų kvapas. 

 

Toliau bandėme Super dry. Jos mums taip patiko, tik gal, sakyčiau, ne tokios minkštos kaip Natural fit, o gal čia tik man taip atrodo. Minusas tas, kad Emiliukas sveria 10 kg, o 4 dydis mums jau netinka. Arba sauskelnes reikia keisti kone kas 1-1,5 val dienos metu. 

 

Na ir pagaliau Huggies Step in. Jos mums labiausiai tiko, nes galima pakeisti neerzinant vaiko. Emiliukui nepatinka gulėti, kol keičiamos sauskelnės, tai Step in - tikras išsigelbėjimas. Jos pakankamai švelnios, šonuose yra lipdukai, kuriuos galima atsegti ir vėl užsegti.

 

Vaikas gali išmiegoti visą naktį ir pabusti sausas. Pastebėjau tokį nedidelį trūkumą - nugaroje, kur yra gumelė, galėtų būti kiek aukštesnis kraštelis, kaip turi sauskelnės Super dry ar Natural fit. Nes jei padaro rimtesnį dalyką ir klesteli ant žemės, turinys gali "išlipti" lauk.

 

Tai va tiek mano pastebėjimų. Apibendrinant galiu pasakyti, kad labiausiai patiko Step in sauskelnės-kelnaitės.

 

Dar kelios nuotraukos, kaip Emiliukas jautėsi su bandomomis sauskelnėmis.

Ačiū vakarėlio organizatoriams už suteiktą galimybę išbandyti Huggies sauskelnes, bei pabūti kartu su kitomis mamytėmis. Iš vakarėlio parsivežėme dozę geros nuotaikos.

 

 


Huggies ®

Newborn

 

Huggies®

Super Dry

 

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit