Huggies Super dry jau išbandytos!

Huggies Super dry jau išbandytos!

06. Jul 2012, 08:00

Praėjo dienelė ir mes jau išbandėmė Huggies Super dry! Skubu dalintis įspūdžiais.

Visų pima, labai sunkiai sekėsi pasikeisti mums sauskelnes, nes mano mergaitė labai aktyvi, vietoj nenustygsta, tai kol prisegiau lipukus, teko gerai papraikaituoti.

 

Aišku, tai labai juokino Gabrielę ir ji taip turbūt linksminosi. Bet mums pavyko!

Pačios saskelnes nėra storos, ganėtinai minkštos, bet minkštumu jas pralenkia sauskelnės Huggies Step-in, bent jau man taip pasirodė.

 

Apmovus jas, vaikutis jaučiasi pakankamai laisvai, netrukdo judėti, žaisti ar dūkti, kaip ir su pirmosiomis - Step in.

Super Dry sauskelnės drėgmę sulaiko kur kas geriau nei Huggies Step in, po nakties jokių pratekėjimų, jokios drėgmės požymių išorėje, odelė visai neparaudo. Beje, mano princesytei ir paveiksliukai ant šių sauskelniu labiau patiko, nei prieš tai bandytų, labai jau ją jie sudomino.

 

Vėl gi, tik problema lipukuose, nes užsižaidusi ji juos vis randa ir bando jų patvarumą, nes nulipina ir vėl užlipina. Pastebėjau, kad jie gan ilgai atlaiko tuo atžvilgiu, nes po dukrytės atlipinimų jie prilimpa vėl kuo puikiausiai!

Ir vėl gi galiu pasakyti, kad sauskelnės Super Dry mums taip pat tiko, drėgmės atžvilgiu labiau net nei Step-in, tik visgi norisi man kelnaičių, kad Gabrielė negalėtų jų nusimauti.

 

Na beliko tik išbandyti paskutiniąsias sauskelnes Natural Fit. Šiandien tai ir padarysime. Kol kas išbandžiusi dvejas jums aprašytas, jau susidariau vieną nuomonę. O kokią - atskleisiu jums paskutiniame reportažiuke ;)

 

Iki.

Marija