Į Vingio parką grįžta vaikų šventė!

Į Vingio parką grįžta vaikų šventė!

27. May 2015, 14:39 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Paskutinį šių metų pavasario sekmadienį Vingio parke vyksianti Vilniaus miesto vaikų šventė vienoje vietoje kviečia susiburti  miesto vaikus ir turiningai bei smagiai leisti sekmadienio dieną, dalyvaujant edukacinėse, meninėse programose bei sporto užsiėmimuose.

Vilniaus miesto vaikų šventei programą yra paruošęs Lietuvos vaikų ir jaunimo centras, kuris šventės metu kvies  visus vaikus aktyviai praleisti sekmadienio dieną savo organizuojamose veiklose.

Edukacinė programa siūlys patiems pasigaminti aitvarus kartu su menų studija „Artoteka“. Karalienės Mortos mokyklos komanda vaikams pristatys ir kvies kartu atlikti bandymus, eksperimentus, keletą teorinių uždavinių įvairiomis temomis (apie žmogų, augalus, gyvūnus, sveikatą ir pan.). Tai bus nuostabi proga save išbandyti ir turiningai praleisti laiką! Robotikos mokykla yra paruošusi robotukų demonstraciją,  jos atstovai kvies  pasidaryti ekologiškas vandens raketas bei šviečiančias origami gerves. 

Smagu, jog prie šventės prisijungė policijos pareigūnai bei ugniagesiai. Šventės metu Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės kinologai su šunimis yra parengę prisistatymą, taip pat Mobilios kuopos pareigūnai parodys bei pademonstruos specialiųjų priemonių panaudojimo galimybes. Ugniagesiai  pademonstruos  tarnybinį automobilį ir darbo metu naudojamas specialiąsias priemones.

20150527143832-58924.jpg

Renginyje dalyvaus ir visus kvies linksmai praleisti laiką su kamuoliu oficialus AC Milan atstovas Lietuvoje - Talentų futbolo akademija. Vaikučiams savo neįtikėtinus sugebėjimus demonstruos  kovos menų atstovai -  Lietuvos Niat-Nam Federacija, tradicinio karatė do klubo „Puma“ mokiniai. 

Scenoje visą dieną vyks pasirodymai. Programą su gimnastikos elementais yra paruošęs Vilniaus gimnastikos klubas „Skrydis“, į šokių pamokėles kvies „Šokių akademija“, savo balsais visus džiugins popdainavimo studija „HEY!“, Vilniaus Balio Dvariono dešimtmetės muzikos mokyklos auklėtiniai bei kiti atilikėjai.

Šventės metu vyks ir mugė, kurioje akys raibuliuos nuo medinių ir visokių kitokių žaislų, mielų smulkmenėlių, vaikų rankdarbių, rūbelių, aišku, saldumynų, gardumynų ir pan.  Čia pat galėsite pasistiprinti, užkąsti, numalšinti troškulį. Nepamirškite pakloto - sau ir savo šeimai!

Artėjanti Vaikų šventė - ne tik vasaros pradžia, bet ir gera proga aktyviai praleisti laiką su savo šeimyna gamtoje, kartu patirti geriausių emocijų.

Renginį organizuoja: Sveikatos labdaros ir paramos fondas „Cordis“. Daugiau informacijos: www.vaikusvente.lt/

20150527143853-59704.jpg

sraigiukas sraigiukas 27. May 2015, 22:37

bandysim dalyvauti?