Ieškome laidos herojų trims MK laidos reportažams!

Ieškome laidos herojų trims MK laidos reportažams!

26. Feb 2013, 08:30

 

Nerealioji mamytė! 

Puikiai visiems pažįstamas yra Bondas. Džeimsas Bondas…kaip ir nemažiau įspūdnga jo atributika – automobiliai, laikrodžiai, šratinukai, akinukai…Tad klausimas kokia yra nerealiosios mamytės atributika?

Kokius 10 daiktų savo rankinėje turi turėti viskam pasiruošusi mamytė? Ir kodėl?

Mamyčių klubo laidos kūrėjai šiuo metu ieško naujų herojų, norinčių ir galinčių filmuotis laidoje.

 

Nerealioji mamytė! 

 

Puikiai visiems pažįstamas yra Bondas. Džeimsas Bondas…kaip ir ne mažiau įspūdinga jo atributika – automobiliai, laikrodžiai, šratinukai, akinukai. Tad klausimas - kokia yra nerealiosios mamytės atributika? Kokius 10 daiktų savo rankinėje turi turėti viskam pasiruošusi mamytė? Kodėl? Papasakokite apie tai MK laidoje.

 

Emocinė virkštelė

 

Du kūnus jungiančią virkštelę nukerpame dar gimties stebuklo metu. O kas yra ta nematoma virkštelė, jungianti mus su vaiku galbūt net visą mūsų gyvenimą? Pasikalbėkime Mamyčių klubo laidoje.

 

Gimdymo planas

 

Ką jūs patartumėte dabar, naudodamasi savo patirtimi, moteriai, kuri dar nėra gimdžiusi? Ką svarbiausia ji turi apgalvoti, kam pasiruošti, ką susiplanuoti ar ko neplanuoti?

 

Jei norite sudalyvauti filmavime ir gyvenate Vilniuje, rašykite savo kontaktus MK laidos vedėjai Eglei Skrolytei: egle.liesis@gmail.com 

28. Feb 2013, 22:29

Na kadangi isejusi trumpam su vaikuciu pasivaiksciot kartais megstu nusibastyti ir toleliau nuo namu, be pinigines, raktu ir telefono i rankine dar isidedu pampersa, dregnu serveteliu ( ir uzpakaliukui, ir ne tik), seilinuka bei koki maza indeli kudikiu maistelio ir sauksteli- jei vaikas isalksta, galiu pamaitinti bet kur 😀
Na o del gimdymo plano... Gali pasirinkt ligonine, kurioje gimdysi, gali pasirinkt gydytoja, gali pasirinkt zmogu, kuris bus sale gimdymo metu, gali tureti teigiama nusiteikima, bet visa kita jau nebesuplanuojama.

motinysteveza motinysteveza 26. Feb 2013, 12:27

oho, net reportažas bus su tuo rankinės turiniu... konkursas iš tiesų sužadino mano smalsumą, ką gi mamos parašys... nes mano rankinėje -telefonas, piniginė, servetėlės ir raktai. nieko daugiau. ir vis dar turiu vilčių, kad mamų nerealumas matuojamas ne rankinės turiniu 😃