Ilzenbergo dvaras skelbia konkursą jaunavedžiams

Ilzenbergo dvaras skelbia konkursą jaunavedžiams

25. May 2016, 15:18 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Išpuoselėtas Ilzenbergo dvaro  (Rokiškio raj.) parkas jau laukia lankytojų ir kviečia fotografuotis jaunavedžius. Nemokamoms meilės dienos fotosesijoms  dvaro parkas atviras gegužės 27 d. – birželio 19 d.

Šiomis dienomis čia besifotografuojančios poros gali sudalyvauti konkurse „Gražiausia vestuvių akimirka Ilzenbergo dvaro parke“ ir laimėti šviežiausių dvaro ūkio produktų krepšelį piknikui. Dalyvavimo mokestis - penkios gražiausios fotosesijos nuotraukos. Daugiau apie konkursą – www.ilzenbergas.lt

Nors dvaro rūmų vidus dar remontuojamas, legendomis apipinta 500 metų skaičiuojanti Ilzenbergo dvarvietė ir išpuoselėtas parkas – išskirtinė vieta šventėms, vestuvių ceremonijoms, fotosesijoms. Čia ypatingą nuotaiką kuria ne tik rūmų aplinka, bet ir Meiles tiltas į Meilės salą, Apžvalgos ir Patrankų aikštelės, net trys kilometrai parko takelių, ežero pakrantė ir tvenkiniai – visas penkiolikos hektarų ploto parkas. Legenda byloja, kad Meilės saloje ištarti meilės žodžiai išlieka ir saugo įsimylėjėlių meilę visą gyvenimą!

Konkurso „Gražiausia vestuvių akimirka Ilzenbergo dvaro parke“ sąlygos:

Vieta: Ilzenbergo dvaro parkas, Ilzenbergo k.4, Juodupės sen., Rokiškio raj.
Laikas nemokamoms fotosesijoms: gegužės 27 d. – birželio 19 d.
Konkurso dalyviai rengti fotosesijas parke gali nemokamai. Kitiems fotosesijos – mokamos.
Dalyvavimo mokestis - tai tik 5 gražiausios Jūsų fotosesijos nuotraukos, kurias prašome iki birželio 26 d. atsiųsti e.paštu info@ilzenbergas.lt (atsiųsdami patvirtinate, kad galėsime Jūsų nuotraukas naudoti konkurse ir dvaro viešinimo tikslais).
Konkurso nugalėtojus paskelbsime 2016 m. liepos 15 d.
Daugiau informacijos apie Meilės tiltą ir dvarą www.ilzenbergas.lt