Įspūdžiai iš Huggies sauskelnių vasaros vakarėlio!

Įspūdžiai iš Huggies sauskelnių vasaros vakarėlio!

04. Jul 2012, 14:51

Sveiki, kol Gabrielė miega, skubu pasidalinti pirmaisiais įspūdžiais iš Huggies sauskelnių vasaros vakarėlio.

 

Turiu prisipažinti, kad iš pradžių sudvejojau, ar iš vis mes dalyvausim, nes kai pildėme anketą, minėjome, kad nuo Huggies Little Walkers senųjų sauskelnių mus bėrė, o norėtume išbandyti vien dėl to atnaujintas "Huggies Step in", nes gal jos kitokios, patobulintos ir dabar gal jau Gabrielei jos ir tiktų.

 

O visai neseniai mes Huggies Step in jau išbandėmė, nes kaip tik savaitgalį ir įsigijome, tad pagalvojau, kadangi jau žinau, kad jos mums tinka, gal užleisiu vietą kitai mamytei, bet vakar persigalvojau.

 

Labai džiugu, kad Mamyčių klubas nusprendė surengti tokį renginuką ir suteikė galimybę išbandyti daugiau rūšių HUGGIES sauskelnių, nes tikrai atsirinkti tai, kas tinka ir kas patinka mūsų mažiesiems, labai sunku.

Pats vakarėlis vyko "Gemma" sveikatingumo centro jaukioje kineziterapijos salytėje. Susirinko tikrai nemažai mamyčių su labai skirtingo amžiaus vaikučiais.

 

Dalyvavo ir kinezitarapeutė, kuri ne tik pasakojo apie sauskelnes. Pirmą kartą sužinojau, kad jos skirstomos į klases! Ekonominę ir Premium!

Taip pat ji rodė, kaip taisiklingai pakeisti kūdikiui sauskelnes:

Keletą mankštų pratimų...

Taip pat davė patarimus, kaip aprengti vaikutį, kad jam nebūtų nemaloni apsirengimo procedūra ir atsakinėjo į kitus mamoms rūpimus klausimus.

O mes su Gabriele gavome labai naudingus patarimus dėl savo pėdučių, kaip jas lavinti ir skatinti taisyklingai jas dėti namų sąlygomis. Kai kurie tikrai nustebino. Ačiū labai už patarimus ir parodytus pratimukus!

 

Eglutė išdalino Huggies sauskelnių - Super Dry, Step in ir Natural Fit visiems pagal amžių ir dydį, kad galėtume jas išbandyti.

Mums pagal dydį teko net trijų rušių Huggies sauskelnių: Step in, Natural Fit ir Super Dry.

 

Kadangi, kaip minėjau, mes jau iki šios dienos jau išbandėmė patobulintas sauskelnes Huggies Step-in, aš jau drąsiai galiu jas aptarti, kaip mums jos patiko.

Sunaudojus pusę pakuotės, likau labai nustebusi, kad ankstesnė situacija nebepasikartojo ir Gabrielės neišbėrė bei paraudimų neatsirado. Žinoma, gal lemia ir tai, kad dienos metu mes dažnai būname be sauskelnių, nes ir toliau pratinamės prie naktipuodžio, bet ji jas vis dar dėvi, kai einame į svečius, važiuojame į miestą ar miego metu.

 

Mums labai patogu kelnaitės, nes kai maunamės paprastas prisegamas sauskelnes, mergytė, radusi lipdukus, bando su jais pažaisti ir tada jas nusiima. Pačios šios sauskelnes, plonos ir tikrai leidžia laisvai judėti ir dūkti.

 

Tik pastebėjome vieną minusą - po nakties dažnai būna, kad prabėga pro šoną, ne visada, bet, deja, taip nutinka, o ir ilgiau kaip 3-4 val. mes jų negalime dėvėti, nes nuėmus jas, labai jaučiasi ant užpakaliuko drėgmė.

 

Bijau, kad nesualergizuotų. Jei ne tas minusas, sakyčiau, kad jos mums idealios!

Dabar labai dar knieti išbandyti likusias dvejas sauskelnes, gal tarp jų bus dar geresnių?!

 

Apie tai - kituose straipsniukuose.

 

Nuo MK redakcijos: Labai ačiū Marijai už išsamų reportažą ir įspūdžius iš renginuko. Lauksime atsiliepimų apie likusias - Natural Fit ir Super Dry. Ir, žinoma, lauksime visų visų reginuke dalyvvausių mamyčių reportažų. Ačiū, kad dalyvavote.

 

04. Jul 2012, 15:16

As isivaizduoju, juk mazylis dar jusu visai maziukas! jei dar bus tokiu vakareliu patariu tikrai smagu sudalyvauti! aisku, jums atstumas yra, bet gal kada istaikysit proga, jei bus organizuojamas toks renginukas 😉