Jei nebūtų vyro šalia, gimdytumėte be pagalbos

Jei nebūtų vyro šalia, gimdytumėte be pagalbos

22. Nov 2012, 00:00

Taip atsakė vos viena mamyte daugiau už tas, kurios mieliau pasikviestų į pagalbą mamą, jei jau vyro nebūtų šalia.

 

Štai jūsų įdomūs argumentai:

 

zivile:

Jei nebūtų vyro, gimdyčiau turbūt viena, o gal net geriau draugę pasiimčiau, užteko man su mama pabūt, ačiū - nereikia. Nes mano mama daug labiau stresavo, nei aš, tai jau geriau vienai gimdyt.

 

linestra

Imciausi tuo atveju mama  Su pirma prasidejus saremiams, greitojoje kartu vazevo mama,vyras su masina leke is paskos. Gimdykloje buvo mama ir mano vyras, dar viena tolima giminaite tuo metu paleike mane. Tai psichologe,kuri mane labai paleike nuo tos akimirkos,kai suzinojome,kad Viltei problemeles su sveikatyte. Bet jos buvo vien todel,kad zinojau,jog atliks cp. Jei butu teke naturaliai gimdyti, butu pasilikes tik vyras

 

azuolele:

Aš viena kažkaip, nesam su mama tokios artimos, kad norėčiau, jog ji šalia manęs būtų.

Atsakyti

 

astripaprika:

Na jei vyras negali, mamos niekada neimčiau, jos emociškai labiau pergyvena už tave pačią, ir dažniausiai jau net iš gyd. patirties sakoma, kad sukelia bereikalingą stresą, o žinant mano mamą, tai tuoj pradėtų pergyvent, kviest gydytojus ir pan, aš tikrai su mama nenorėčiau.

Atsakyti

 

gintarerei:

Aš už mamą šalia, jei vyras negalėtų dalvyauti, nes tikrai norėčiau kažko artimo šalia, kad emociškai būtų lengviau!

 

aantaite:

Už tai, kad sąrėmių metu būtų nors jau mama...Abi dukrytes gimdžiau su vyru ir esu labai tuo patenkinta, tikrai reikia artimo zmogaus....manau padėtų ir mamos buvimas šalia.

 

Ačiū už dalyvavimą dvikovoje.

Ar jau visas temas išsėmėme MK dvikovose? Pasvarstykime ir pasiūlykime.