Ką matysite laidoje kovo 4 d.: granola pusryčiams, kovojame su sauskelnių dermatitu, dovana Kakei Makei ir muzika būsimam kūdikiui

01. Mar 2018, 07:45 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

PAVASARIS! Nors jis tik kalendorinis, nors ir spaudžia minusinė temperatūra, tačiau žiema tikrai nebeilgai priešinsis. Žiū - ir tuoj ims tirpti sniegas, tuoj išlįs žibuoklės su snieguolėmis, tuoj parskris pirmieji pavasario šaukliai - vieversiai.

Na o budinti pavasarį pasiruošusi ir "Mamyčių klubo" laida - jau šį sekmadienį kviečiame žiūrėti įdomias temas!

Jūsų pamėgtoje rubrikoje "Gaminame su vaikais" šįkart svečiuojasi dvi žavios damos -  šokėja, jogos mokytoja Milana ir jos dukrelė Danielė. Pusryčiams jos siūlo pasigaminti...ne ne, ne blynų, o sveikuolišką granolą.

Antroji tema - ne tokia linksma. Su mama Giedre ir šeimos gydytoja Regina Balčiūniene pakalbėsime apie "sauskelnių dermatitą", ką daryti, kai parausta kūdikio užpakaliukas.

Jei paklaustumėte vaikų, koks jų pats mylimiausias personažas, turbūt beveik vienbalsiai pasakytų - Kakė Makė! :) Būkite kartu ir pamatysite, kaip smagu šėlioti, žaisti gaudynių ir slėpynių su Kake Make ir kokią staigmeną jai vaikai suruošė gimtadienio proga. 

Kaip muzika įtakoja būsimo vaiko intelektą? Laidos vedėja Indrė apsilankė užsiėmime, kuriame būsimi mažyliai muzikos pagalba ugdomi dar būdami pilvelyje. Pasak mokyklėlės Sveikutis įkūrėjos, Šeimos knygos autorės Lolitos Piličiauskaitės, besilaukinati moteris turėtų dainuoti visur ir visada, nes garsas būtinas kūdikio smegenims vystytis.

Iki susitikimo sekmadienį, kovo 4 d., 8.30 per TV3! 

LAIDĄ REMIA: #Babycity/Toycity

 

20180209124459-85451.jpg