Ką matysime rytojaus "Mamyčių klubo" laidoje?

Ką matysime rytojaus "Mamyčių klubo" laidoje?

03. Oct 2014, 18:28 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Jau rytoj - duris atvers ir su kiekvienu, tiek dideliu, tiek ir mažu, sveikinsis nauja "Mamyčių klubo" laida. Šįkart bus paliestos temos, kurios svarbios ir aktualios tiek būsimoms mamoms, tiek mažiausių ir net paūgėjusių vaikučių tėveliams.

Pirmoji laidos tema aktualiausia esamų ir būsimų pirmokėlių tėvams. Rodos, rugsėjo pirmosios "karštinė" praėjo ir dabar pats laikas pradėti mokytis. O ar žinojote jog pirmieji metai svarbūs ne tik skaičių ar raidžių pažinimui, bet išmokimui... mokytis! Apie tai pasakos pedagogai, o savo šmaikščius pastebėjimus išduos ir vaikai. 

Kiekviena būsima mama vaikelio atėjimui ruošiasi - skaito knygas, bendrauja su esamomis mamytėmis, lanko paskaitas. Na, bet kaip visuomet, pirmasis blynas būna šiek tiek ir prisvilęs. Šįkart laidoje kalbėsime apie penkias dažniausiai pasitaikančias ką tik iškeptų mamyčių klaidas. Juk jas gera žinoti, jų dar nepadarius! Ar ne?

Paskutinė laidos tema kvies mažuosius ropotojus, šliaužiotojus ir vaikštinėtojus. Kalbėsime apie pirmuosius žingsnelius - kaip jiems deramai pasiruošti, kada jų laukti ir kaip pradėti. Pasirodo, netinkamas pasirengimas gali ne tik, kad pristabdyti procesą, bet net ir sužaloti mažylį!

Nepamirškime kavos ar arbatos puodelių ir susitikime jau rytoj 9.30 val. per TV3!