Ką matysite laidoje gegužės 13 d.: vitaminai nėščiosioms, žongliravimo paslaptys, kepame sausainius, kaip palengvinti mamos kasdienybę

11. May 2018, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pagaliau tikra vasara! Galima iki vėlumos dūkti lauke, iki soties valgyti ledų, braidyti ežere, jūroje, o gal jau maudytis kai kas išdrįsote.. :) Šį gražų sekmadienio rytą vėl visų laukiame prie TV ekranų.

Ar reikalingi vitaminai besilaukiančioms? Kalbinsime penktą mėnesį besilaukiančią Eriką ir gydytoją akušerę-ginekologę Žanetą Kasilovskienę.

Pasigilinsime į žongliravimo paslaptis. Pasak Smaragdo Miestasžongliravimo mokytojos Ievos Ordaitės, žongliravimas - tai ir sportas, ir kūno lavinimas, ir koordinacijos gerinimas bei meno išraiška. Per kiek laiko galima išmokti žongliravimo gudrybių?

Kas palengvina mamų kasdienybę - kalbėsimės, diskutuosime, juokausime ir smagiai leisime laiką su esamoms ir būsimomis mamomis Kikilio lizdas - vaikų žaidimų kambarys, šeimos kavinė (Jeruzalės g. 4), kuris mus labai svetingai priėmė. Ką būtina turėti kūdikio kraitelyje?

Na ir laidos pabaigoje mokysimės gyvenimo pamokų... virtuvėje. Su Virtuvės Klubas mažaisiais šefais gaminsime sviestinius sausainius.

Būkime kartu sekmadienį, 8.30 per TV3!

LAIDĄ REMIA: #Babycity/Toycity