Ką matysite laidoje: renkamės čiulptuką, kuriame stebuklų dėžutę, dekoruojame vaiko kambarį ir fotografuojamės pajūrye fotoknygai

10. Nov 2017, 11:05 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Visuomet gera laukti sekmadienio ne tik todėl, kad gali tingiai vartytis lovoje, ilgai ruošti pusryčius (gal net lovoje valgyti...), niekur neskubėti, kalbėtis ir išdykauti su vaikais, bet ir dėl to, jog gali žiūrėti Mamyčių klubo laidą!

Šį kartą matysite:

Kaip išsirinkti čiulptukus ir kaip tinkamai juos prižiūrėti? Super mažylio mama Goda Ska Jokubaitiene patarimų klaus šeimos gydytojos Jūratės Ivanauskienės.

Kada vaikai jau turėtų miegoti savo lovytėje ir kraustytis į savo kambarį? Apie tai kalbėsimės su Paramos vaikams centras psichologe Jūrate Baltuškiene. Kaip dekoruoti vaiko kambarį, laidos vedėjai Indre Kavaliauskaite-Morkuniene patars salono inDec.lt dailininkė Asta Damušė.

TV rubrikoje "Huggies žaidimų aikštelė" mokysimės pasigaminti stebuklų dėžutę. Paprasta, bet išies naudinga dėžutė, kuri užima mažus pirštelius ir lavina smulkiąją motoriką.

Na ir naujienos iš pajūrio - daug fotografuosimės ir mokysimės sukurti fotoknygą su klaipėdietėmis Eglė Šantaraitė ir jos dukryte Maja.

Susitikime sekmadienį, 8.30 per TV3!