Ką matysite laidoje sekmadienį: Žižė laukiasi antros dukrytės, pilvo diegliukai, pajūrio žuvienė, kaip skalbti kūdikio drabužius

27. Oct 2017, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kiekvieną sekmadienio rytą stengiamės jums parengti daug įdomių ir aktualių siužetų. Šį sekmadienį jūsų lauks net 5 temos!

Apie tai, kad svajoja apie dar didesnį būrį vaikų prabilo antru laukimu besimėgaujanti žinoma dizainerė, dabar ir švenčių dekoro specialistė Julija Žižė. Daugiau jos svajonių, laukimo akimirkų ir emocijų sužinojus, kad laukiasi antrosios dukrelės, kviečiame pamatyti sekmadienio „Mamyčių klube“.

„Kai gydytoja pasakė, kad laukiamės mergaitės, mane ištiko šokas. Pradėjau raudoti balsu. Jokiose svajonėse negalėjau įsivaizduoti, kad būsiu dviejų mergaičių mama“, – apie netikėtai užplūdusią euforiją pasakoja Julija Žižė, kuri tikina, kad abu su vyru tikėję, kad šį kartą laukiasi berniuko.

Moteris nelepia, kad naujas laukimas įkvėpė naujiems darbams. „Noriu kurti tik tai, kas man patinka, yra moteriška, gaivu, gražu. Todėl nauja mano veikla „OTILEA Decor“ bus skirta šventinės aprangos kūrimui ir švenčių dekorui gėlėmis“ – apie įkvėpimus pasakoja dvejų metukų Lėjos ir dar pilvelyje gyvenančios Otilijos mama.

„Jaudinantis mamų, dviejų besilaukiančių moterų susitikimas mane labai įkvėpė. Siužeto filmavimas buvo labai emocionalus ne tik dėl to, kad aplink buvo labai daug grožio ir moteriškumo, bet ir dėl to, kad jame įamžintos ne tik mes su Julija, bet ir dvi širdelės, kurios dar tik laukia atėjimo į šį pasaulį“, – filmavimą prisimena laidos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkuniene

Taip pat šio sekmadienio laidoje – akušerės Ieva Girdvainienė konsultacijos (Gandro Lizdas), ką daryti, kai naujagimį kamuoja pilvo diegliukai.

Super mažylio Motiejaus ir Jokūbo mamos Godos patarimai, kaip ir kuo geriau skalbti vaikučių drabužius.

Pamario krašto pamokos, kaip išsivirti skanią žuvienę, na o laidos pabaigoje - paprastas būdas, kaip patiems pasidaryti lavinamąjį žaislą kūdikiui.

Susitikime „Mamyčių klube“ sekmadienio rytą 8.30 min. per TV3!