Ką matysite laidoje šį sekmadienį: Laura Mazalienė apie žaidimus, gaminame eglutės žaisliukus, susipažįstame su Nojumi Matijošaičiu

23. Nov 2018, 08:27 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vis dažniau šeimose kalbamės, kaip ir su kuo praleisime Kalėdas, gal aplankysime tolimus giminaičius, kokios dovanos mažiesiems nuguls po egle, kaip ją šiemet puošime..."Mamyčių klube" irgi nesnaudžiame - pamažu puošiamės, ruošiamės ir gyvename gražiausų metų švenčių laukimu :)

Šį sekmadienį laidoje:

Kai mažyliai tvirtai sėdi, padeda ropoti, stotis ir po truputį žingsniuoti – žaislai namuose turi keistis. Anot specialistų, vaikus labiausiai domina judantys ir garsus skleidžiantys žaislai. O ką apie vaikų žaidimus ir žaislus mano verslininkė, Mamų radijas įkūrėja, dviejų dukrų mama Laura Mazalienė?

Jei norite, kad jūsų kalėdinė eglutė būtų išskirtinė - gaminkite žaisliukus patys, žinoma, į pagalbą pasikvietę vaikus. Kaip tai padaryti ir ko reikės, patars Vaikų darželis "Išminčiukai" auklėtoja Daiva su būriu mažųjų padėjėjų.

Susipažinsime su kelių mėnesių vyruku - Nojumi Matijošaičiu - buvusio lenktyninko, verslininko Dainiaus Matijošaičio ir odontologės Monikos Pitkauskaitės sūnumi, Kauno mero anūku.

Iki susižiūrėjimo sekmadienį, 8.30 per TV3!

Laidą remia:

20180911094559-39777.jpg