Ką matysite laidoje šį sekmadienį: svečiuose pas rašytoją Tomą Dirgėlą, ko vaikai prašo Kalėdų senelio, "kengūrų" sportas

06. Dec 2018, 00:21 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Gruodis lekia pašėlusiu greičiu, šventės sparčiai artinasi, atrodo, visur lekiame, skubame, bet nieko nespėjam. O gal šiek tiek negalvokime apie šventes, nueikime kur nors, pabūkime su šeima gamtoje, pasivaikščiokime, atitrūkime nuo viso šurmulio. Ir, žinoma, nepamirškime sekmadienio rytmetį pažiūrėti "Mamyčių klubo" laidos :)

Laidos pradžioje laukia labai įdomus susitikimas! Svečiuojamės vaikų pamėgto rašytojo Tomo Dirgėlos namuose, kuriame auga ketverių Jaunius Ąžuolas ir beveik dvejų Tautė Liepa. Kalbamės ir žaidžiame, žaidžiame ir kalbamės...apie viską. Ar žinojote, kad šeimos, kuriose skiriama laiko žaidimams su vaikais, yra laimingesnės ir patiria mažiau streso?

Ar teko jums pabūti "kengūromis" ir dalyvauti tokioje treniruotėje visai šeimai? Taip? Ne? O mums teko! Buvo daug juoko ir adrenalino :)KangooYou instruktorė Jurgita Čepulytė-Surplienė mus ir vaikus mokino, kaip stovėti ant specialių batų (pabandykite!) ir kuo toks sportas naudingas.

Na ir pabaigai, neišvengiamai suksime galvas bei įsisuksime į kalėdinių dovanų paieškas...hmmm, tai kokių visgi dovanų vaikai tikisi iš Kalėdų senelio?

Būkime kartu kasdien, na o sekmadienio rytą, 8.30 - prie TV ekranų!

Laidą remia:

20180911094559-39777.jpg