Ką matysite laidoje šį sekmadienį: mamos balso galia, idėjos Kūčių stalui, visa tiesa apie vitaminus

21. Dec 2018, 16:14 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt


Įkvėpkime-iškvėpkime...ir dar sykį. Niekur nebelėkime, neskubėkime. Kalėdos jau visai arti. Jos netruks pralėkti ir net nepajusime tos šilumos ir stebuklo, jei neatsisėsime bent valandėlei su šeima. Uch, jau viskas širdyje ramu. Na o jei švenčių pasiruošime kartais pritrūkote idėjų ar įkvėpimo - Mamyčių klubo laida visada su jumis kiekvieną sekmadienį.

Good Food Studio įkūrėja Aistė Švetkauskė pasidalins originaliu receptu šventiniam stalui - kartu gaminsime burokėlių kotletukus su ypatingomis salotomis.

Sužinosime visą tiesą apie vitaminus - kaip ir kada tikslinga juos vartoti vaikams, kaip žinoti, kurių vitaminų organizmui trūksta žiemą, kaip stiprinti imuninę sistemą. Patars šeimos gydytoja Regina Balčiūnienė.

Na ir laidos pabaigoje su aktore Ilona Balsytė pakalbėsime apie tai, kokią galią turi mamos balsas. Muzikos pamokas vaikams vedanti aktorė tikina, kad girdėdamas dainuojančią mamą vaikas tobulėja fiziškai, emociškai, lavina kalbą, pažįsta pasaulį. Mažyliui iki vienerių metų Ilona net pataria viską kalbėti dainomis. Štai taip. Bus labai įdomu!

Kalėdinė laida - jau šį sekmadienį, Kūčių išvakarėse, 8.30 per TV3!

Laidą remia:

20180911094559-39777.jpg