Ką matysite MK laidoje: puošiame namus prieš Kalėdas, naujagimio maudynės baseine, oro akrobatikos subtilybės

15. Dec 2017, 12:26 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Liko vos savaitėlė iki Kalėdų... vaikai skaičiuoja dienas, kada pagaliau ateis tas Kalėdų senis, vyresnieji džiaugiasi netrukus prasidėsiančiomis žiemos atostogomis. O ir mes šventiškai nusiteikę džiaugiamės, kad kiekvieną dieną esate su Mamyčių klubu mūsų internetiniuose namuose, o kiekvieną sekmadienį nepraleidžiate nuotaikingos laidos.

Šį sekmadienį matysite:

-Profesionali dekoratorė Irma pajūryje pasidalins idėjomis, kaip artėjant gražiausioms metų šventėms pasipuošti namus. Išduosime paslaptį - dar kvepiančiais, nuostabiai dekoruotais sausainiais :)

-Ką būtina žinoti apie kūdikių maudynes baseine? Tai išsiaiškinsime su profesionalia šokėja Eglė Straleckaitė Daugėlė ir jos dukryte Vakare.

-Rubrikoje "Kūdikis ant tavo rankų" sužinosime, kaip rūpintis naujagimiu, jį taisyklingai aprengti, nurengti ir pakeisti sauskelnes.

-Laidos vedėja Indrė Indre Kavaliauskaite-Morkuniene išbandys tikrų tikriausią oro akrobatiką vaikų sporto centre Strakaliukas :) Ją mokins trenerė Milda Treigienė kartu su jaunosiomis akrobatėmis.

Iki susitikimo šį sekmadienį, 8.30 per TV3!