Ką matysite MK laidoje šį sekmadienį: virtuvėje su aktorės A.Grudytės dukra, super mažylio pasas, mamos mitybos įtaka pilvo diegliams

01. Feb 2018, 09:54 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tadaaam! Pagaliau mes grįžtame! Tiksliau - Mamyčių klubo internetiniai namai visuomet buvo ir yra jums atviri, tik MK laidos filmavimo komanda buvo trumpam padariusi pertrauką :) Tačiau jau šį sekmadienį ir vėl su jumis sveikinsis kaip visuomet žavi, paskutinėmis antrojo nėštumo savaitėmis besidžiaugianti laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė - Morkūnienė.

Atsinaujinusioje laidoje bus ir naujų rubrikų, ir įdomių pašnekovų, ir staigmenų, ir dovanų!

Sužinosite, kaip ir kuo dabar gyvena jau devynių mėnesių laidos super mažylis Motiejus. Jo mama Goda Jokubaitienė prasitars, kokia bus pirmoji super mažylio kelionė į užsienį. Jau šio sekmadienio laidoje skubėsime gaminti pirmojo Motiejaus paso. Informacija bus naudinga visiems pirmąjį vaiko dokumentą planuojantiems gaminti tėveliams.

Žinomos aktorės Agnės Grudytės devynerių metų Ieva – pirmoji naujos TV rubrikos „Gaminame su vaikais“ herojė, savo gebėjimais jau nustebinusi ne tik mamą, bet ir laidos vedėją Indrę: Kadangi aš virtuvėje nesu dažna viešnia, iš vaiko sužinoti kaip greitai ir paprastai galima pasigaminti skanų desertą, man buvo tikras atradimas“. Įvairaus amžiaus vaikų nuotykius virtuvėje nuo šiol matysite kiekvienoje Mamyčių klubo“ laidoje. 

Akušerė Ieva Girdvainienė padės ir patars maitinančioms kūdikius mamoms. Sužinosite, ką valgyti, kad išlakstytų visi mažylio pilvo diegliukai.

Kadangi pati išgyvenu gražų antrosios atžalos laukimą, pažadu, kad Mamyčių klube“ daug naudingos informacijos ras ne tik jaunos mamos ir tėčiai, bet ir gražiausią virsmą išgyvenančios nėštukės. Vaikų nuotykiai virtuvėje, tikimės, sudomins ir mažuosius mūsų žiūrovus“, – pasakoja laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

LAIDĄ REMIA: #Babycity/Toycity

20180209124459-85451.jpg