Šį sekmadienį laidoje matysite: grybai vaikų mityboje, pirmasis mažylio vizitas pas kirpėją, naujagimio fotosesija ir oro joga vaikams

08. Sep 2017, 11:24 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tadaaaam! Laukėme ir pagaliau sulaukėme po atostogų sugrįžusios "Mamyčių klubo" laidos! Jau šį sekmadienį, 8.30 per TV3 su jumis sveikinsis mažų ir didelių žiūrovų pasiilgusi laidos vedėja Indrė Morkūnienė.

Kaip įprastai, laida truks pusę valandos, tačiau nuo šiol bus ne trys siužetai, o keturi. O vienas iš jų - iš pajūrio.

Na apie viską nuo pradžių - ką matysite pirmoje naujojo sezono laidoje:

Pirmame siužete leisimės į mišką grybauti. Kartu su dukryte Marija Barbora į šį žygį Indrė pasikvietė jau mums gerai pažįstamą sveikos mitybos specialistę, studijos "Sulieknėk sveikai" vadovę Vaidą Kurpienę, kuri patars, kokie grybai tinkamiausi vaikų mityboje ir kokius gardžius receptus galima su jais pagaminti.

Pirmas vizitas su mažyliu į kirpyklą - antroji laidos tema. Mūsų mažasis herojus - atlikėjos Monikos Šedžiuvienės sūnus Gabrielius. Į kirpyklą mama sūnų nutarė atvesti po to, kai pamatė, kokią "šukuoseną" vakui sukūrė tėtis :) Kaip paruošti vaikutį pirmam susitikimui su kirpėja, patars vaikų kipyklos "Čik čik" meistrai.

Dar jūsų laukia labai jaukus susitikimas su mūsų Super mažylio Motiejaus mama Goda. Išvysime pirmąsias naujagimio fotosesijos akimirkas. Fotografė Karina Krisikaitytė atskleis, ko reikia, kad fotosesija pavyktų, ką būtina žinoti tėveliai bei kaip tam tinkamai pasiruošti.

Na o laidos pabaigoje pasimankštinsime. Naujoji laidos žurnalistė Eglė Šantaraitė nuo šiol kurs reportažus iš pajūrio, o pirmasis jos siužetas - apie oro jogą...prie jūros. Kuo ji naudinga vaikams ir tėveliams?

Iki pasimatymo jau šį sekmadienį, rugsėjo 10 d, 8.30 per TV3!