Ką matysite šį sekmadienį: ežiukai iš rudens gėrybių, ką veikti su kūdikiu namie, mažylio burnos higiena ir čiulptuko "primatavimai"

05. Oct 2018, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Rudeniška, pilna naudingų patarimų tėveliams "Mamyčių klubo" laida vėl jūsų laukia - šį sekmadienio rytą, spalio 7 d., per TV3!

Ką veikti su 3 mėnesių kūdikiu? Svečiuojamės pas gražuolę Liuką ir jos mamą Juliją. Kokius ritualus privalu atlikti ryte ir kokie žaisliukai tokiame amžiuje naudingiausi - akušerės Ieva Girdvainienė patarimai.

Dar kalbėsime apie čiulptukus, o laidos vedėjos Indre Kavaliauskaite-Morkuniene sūnelis Aleksandras juos įnirtingai matuosis (tiesa, ne itin patenkintas) ;) Kaip juos pasirinkti ir tinkamai prižiūrėti - šeimos gydytojos Neringos Sakalauskės patarimai.

Su smagia kompanija - tinklaraščio Ką veikti su vaiku autore Sandra Romienė kursime labai simpatiškus ežiukus iš įvairių rudens gėrybių.

Ar žinojote, kad kūdikiui būtina burnos higiena, net jei jis ir neturi dantukų? Rimtai? Kuo rimčiausiai! :) Apie tai - gydytoja odontologė Julija Vaščiūnaitė-Tylienė.

Iki smagaus susimatymo sekmadienio rytą, 8.30!

Laidą remia:

20180911094559-39777.jpg