Ką pamatysite šį sekmadienį „Mamyčių klubo“ laidoje?

Ką pamatysite šį sekmadienį „Mamyčių klubo“ laidoje?

17. Mar 2017, 12:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Naujas sekmadienis, naujos temos ir naujos pažintys. Kiekvieną kartą kitoks „Mamyčių klubas“ laukia sekmadieniais, 8.30 val. per TV3!

Pirmasis susitikimas - su tinklaraštininke ir sporto trenere Simona. Vežiodamos vaiką vežimėlyje kalbate su drauge arba tikrinate socialinius tinklus telefone? Simona siūlo išnaudoti laiką prasmingai! Vietoje to, kad suktumėte ratus parke, skirkite bent 15 minučių nedideliai mankštai. Kokius pratimus daryti šį sekmadienį laidoje „Mamyčių klubas“ mus išmokys sporto trenerė Simona, auginanti trijų mėnesių Domantą ir kasdien nueinanti net dešimt kilometrų!

Antrojo vaikelio besilaukianti TV vykdančioji prodiuserė Goda Skačkauskaitė juokiasi - abiejų sūnų gimtadienius skirs vos keletas dienų ir tai ji suplanavo vien iš praktiškų paskatų. Iš tiesų, koks skirtumas bus, paaiškės balandžio pabaigoje, o dabar Goda sūnų Jokūbą supažindina su šeimos istorija. Apie meilės istoriją, pirmuosius Jokūbo metus ir artėjančias permainas kalbėsimės jaukiame interviu.

Kokius batukus rinktis? Kokios turi būti jų savybės? Kada juos reikia pradėti avėti? Su tokiais klausimais skubėsime pas „Flebologijos klinika“ ortopedą-traumatologą Paulių Grigą. 

Besilaukiančios moterys turi rūpintis ne tik savimi, bet ir įsčiose augančiu vaikeliu. Todėl didelį dėmesį pradedame skirti mitybai, gyvenimo būdui ir sveikatai. Didžiausi klausimai kyla tuomet, kai sunegaluojame. Kokius vaistus galima gerti, kurių geriau vengti, kaip gydytis ir ką vartoti? Rubrikoje „Akušerė skuba į pagalbą“ kartu su akušere Ieva Girdvainiene atsakysime į visus šiuos klausimus.

Iki pasimatymo sekmadienį, 8.30 val. per TV3!