Kaip atlaisvinti mamos rankas?

Kaip atlaisvinti mamos rankas?

31. Oct 2013, 14:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Šį šeštadienį laidoje "Mamyčių klubas" svečiuosis tradicinė rubrika "Mamos dirbtuvėlės" ir jose šįkart gaminsime laaaaaabai naudingą daiktą, kuris patinka ir vaikučiams, naudingas ir mamytėms. 

Rodos, mažylis galėtų kiaurą parą prabūti ant mamos rankų, o mama nori kažką tuo metu daryti. Kaip suderinti tuos du, rodos, nesuderinamus, veiksmus? 

Eglė kartu su specialiste  Ingrida Radėne, yra trijų vaikučių mama, sertifikuota nešiojimo nešyklėse konsultantė šeštadienį mokysis siūti... slingą. 

Ar naudojote tokį pagalbininką vaikų nešiojime? Ar bandėte kitas nešiokles? Kuri buvo patogiausia?

20131030163323-47330.jpg

02. Nov 2013, 12:02

Lyginant su vezimais nesykle yra super daiktas. Nesuprantu, kodel tiek daug mamu stumdo vezimus ir palygint tiek nedaug naudoja nesykles. Vezimas tai tikrai nepatogus griozdas, ypac jei reikia ji tempti laiptais. Sunku su juo autobuse. O su nesyne patogu uzeiti i parduotuve, lengva nunesti vaika, jei nera lifto. Ir vaikuciui daug geriau buti salia mamos, nei per atstuma guleti vezime. Tik kazkodel mamytes su vezimais to nesupranta ir nelinki gero savo vaikams.

motinysteveza motinysteveza 01. Nov 2013, 12:38

super bus laidos reportažas.

Krisliukas Krisliukas 01. Nov 2013, 11:28

o man nelabai patiko..turėjau nešioklę manducą.. sunku man buvo vaiką ten įsidėt.. be to, ir nugara jausdavos ilgiau panešiojus.. o ir vaikui nelabai patikdavo joje sėdėt 😀 tad pardaviau beveik kaip naują

Šaunuolė, sveikinu už iniciatyva ir gerą pavyzdį. Aš labai vertinu nešiokles, bet su ta pačia situacija susidūriau gyvendama Kijeve. Ten mane irgi stabdydavo 😃 bet ten stabdydavo ir dėl per plonos kepurės, ir dėl blogo kombinezono... 😀))

31. Oct 2013, 14:51

bandziau nesiokles kenguras (manduca) super daiktas..tik va kaip gyvennanti mazame miestelyje susiduriau su ,svetimu zmoniu nuomoniu antpludziu 😃 ypac garbingo amziaus zmoniu... kokia as motina kaip as vaika kankinu nes nesiojau nuo vieno menesio ...zodziu bloga mama ..net vyrui solidaus amziaus vyras sustojes pamoksla dave kaip su vaiku elgiasi, pasakojo bemaz buvo liepiantis vaika sitraukti is nesiokles:/ paskemes..po keletos menesiu atsirado nemazai mamu vaiksciojanciu su nesioklemis musu miestelyje 😃