Kakė Makė kviečia aplankyti bene pirmąjį Lietuvoje virtualų – 360 laipsnių dovanų turą!

Kakė Makė kviečia aplankyti bene pirmąjį Lietuvoje virtualų – 360 laipsnių dovanų turą!

15. Dec 2021, 17:08 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

„Įdomu stebėti globalias tendencijas, semtis įkvėpimo, o atėjus laikui panaudoti technologines naujienas, kad išradingai atstovautum prekės ženklą“, – sako Kakės Makės prekės ženklo komanda. Toks inovatyvus sprendimas, įgyvendintas Lietuvoje – bene pirmasis. Interaktyvus turas, kuriame rasite net 10 skirtingai dekoruotų Kakės Makės visatos erdvių bei daugiau kaip 50 dovanų idėjų pasiekiamas www.kakemake.lt.

Finalinė turo scena – Kalėdų ryto eglutė – puikiai atspindi dovanų gausybę, kurioje kiekvienas vaikas, nuo vienų iki devynerių, ras sau patinkančių dalykų. Sakoma, kad geriausia dovana – tai knyga, kviečianti išmokti, pažinti, nerti į nuotykius, tačiau ne mažiau smagu prie jos gauti ir mylimo personažo žaislą, saldainių, technologinių naujienų ar kitą pamėgto herojaus daiktą.

Visą Kakės Makės Kalėdinę kampaniją lydi skambus šūkis „Kalėdos Makalėdos“, o mes akies krašteliu kviečiame pažvelgti į keletą dovanų idėjų!

Naujausi Kakės Makės leidiniai

Kakė Makė ir katinas vienai savaitei

Iš kačių parodos Kakė Makė su visa šeima išėjo sužavėti! Kokios katės tvarkingos, švarios ir kultūringos! Kaip tyčia, einant namo jų kelyje išdygsta benamis vienaakis katinas. Kakė Makė užsigeidžia jį pasiimti, tačiau tėvai sutinka priglausti tik savaitei... Padūkėlis katinas tuojau nugraužia močiutės gėles, visur mėto plaukus ir drasko baldus. Bet kaip su juo smagu ir gera! Net šuneliui Čiūčiai jis labai patinka. Ar gali būti, kad katinas jau rado savo namus? Sužinokite naujausioje paveikslėlių knygoje.

Sužinokite naujausioje paveikslėlių knygoje, paspaudę ČIA->> 

Kakė Makė. Receptai

Kas nutiko, kad Kakė Makė ėmė miegoti su virtuvės prijuoste, o ne su pižama, tėtis vaikščioti miltuotais antakiais, o mama su senele vis pildyti pirkinių sąrašus? Ogi susipažino su sveiko maisto burtų žinove Indre Trusove ir išradingų receptų kūrėja Kristina Pišniukaite-Šimkiene. Maistingi PUSRYČIAI, sotūs PIETŪS ir VAKARIENĖ, sveiki UŽKANDŽIAI ir bene gardžiausi pasaulyje DESERTAI – knygoje net 30 receptų idėjų, kuriuos išbandė Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas.

Puiki Kalėdų dovana slepiasi ČIA->>

Kakės Makės enciklopedija „Noriu sužinoti KODĖL?“

Naujausia Kakės Makės enciklopedija visiems mažiems ir dideliems kodėlčiukams, kuriems ramybės neduoda klausimai: kodėl muzikantai muziką rašo natomis, o tigro kailis dryžuotas? Kodėl nosyje atsiranda snarglių, o tortą reikia valgyti su šakute? Aplink mus tiek daug KODĖL, bet ar kas žino visus TODĖL?

Visi atsakymai į klausimą KODĖL gali slėptis po eglute, ČIA->>

Netvarkos nykštukas kosmoso platybėse

Mažųjų kosmoso gerbėjų dėmesį akimirksniu prikaustys atveriami ir staigmenų pilni knygos langeliai, o sužinoti faktai sukels nesibaigiančias diskusijas ir norą vėl iš naujo klajoti po neaprėpiamo dydžio galaktikas. Atverskite ir sužinokite, iš kur atsiranda žvaigždės, kaip kasdienybė atrodo kosminėje stotyje, kodėl astronautai neskalbia drabužių, o dantų pastą tiesiog nuryja!

Nuostabi akiratį plečianti dovana, kurią rasi ČIA->>

Monstrų serijos leidiniai sužavės 6-9 metų skaitytojus

Monstropedija. 6 kūrybinių užduočių rinkinys. Lavinamasis 6 kūrybinių užduočių rinkinys padės tėvams kokybiškai leisti laiką su vaikais, ugdyti mažųjų gebėjimus bei emocinį intelektą, sutvirtinti tarpusavio ryšį. Šiame rinkinyje rasite „Monstropedijos" serijos paveikslėlių knygą „Naujokas? Neįprasta diena mokdaržėje" bei šešis kūrybinius projektus su visomis reikalingomis priemonėmis.

Monstropedija. Naujokas? Neįprasta diena mokdaržėje. Linos Žutautės knygoje „Monstropedija su Kake Make" gimę monstrai naujausioje knygoje „Naujokas? Neįprasta diena mokdaržėje" pakvies į ypatingą nutikimą mokdaržėje ir pakutens įvairias emocijas, nuo nedrąsos iki smagios draugystės. Knyga parašyta didžiosiomis raidėmis, tad puikiai tiks pradedantiems savarankiškai skaityti vaikams.

„Monstropedijos“ serijos dovanų ieškokite ČIA-->>

Pliušiniai mylimukai

Minkšti, švelnūs ir jaukūs vaikų mėgstami Kakės Makės žaislai su mažaisiais keliauja visur – į smagias išvykas su šeima, į žaidimų aikštelę ar palydi į saldžią sapnų karalystę. Belieka išsirinkti mylimiausią personažą!

Minkštųjų draugų ieškokite ČIA->>

Linksmosios Kakės Makės technologijos

Garantuojame, kad ši Kakės Makės išmaniųjų prietaisų kolekcija pradžiugins kiekvieną vaiką! Šokanti garso kolonėlė, išmanusis laikrodis su lavinamaisiais žaidimais, 24/7 sveikatos stebėjimu ir kitomis išmaniomis funkcijomis, nešiojamas Kakės Makės projektorius ar pasakas sekantis oro drėkintuvas įžiebs džiugesio vaikų akyse ir taps puikia dovana po Kalėdų eglute!

Susipažinkite plačiau ČIA->>

Kvapnios ir gardžios Kakės Makės naujienos

Kakė Makė neria gamton ir pristato aromaterapijos liniją. Natūralių eterinių aliejų mišiniai bei purškalai su eteriniais aliejais būtini kiekvieno vaikučio namuose! Kakės Makės ramybės lašai padeda atsipalaiduoti ir yra neatsiejama miego ritualų dalis, o Kakės Makės mikrobų baidyklė skirta patalpų orui valyti, inhaliacijoms atlikti, patalams bei drabužiams kvėpinti.

Dovanos ieškokite ČIA->>

„Kakės Makės“ ir „Pergalės“ rinkinys

Išsirinkite mėgstamiausią herojų pakabuką ir mylimi draugai visada keliaus kartu su jumis! Specialiai šventėms sukurtame „Pergalės“ rinkinyje rasite Kakės Makės ir draugų pliušinį žaisliuką-pakabuką (10–12 cm) ir 230 g želinių saldainių. Saldainiai su natūralių vaisiu sulčių koncentratu, be dirbtinių dažiklių!

Dovanos ieškokite ČIA->>

„Kakės Makės“ ir „BIOK LAB“ Kalėdinis rinkinys

Žaismingai ryškus ir specialiai švenčių progai sukurtas rinkinys nudžiugins net ir pačius mažiausius. Rinkinio viduje rasite aviečių skonio dantų pasta, vanilės aromato apsauginį lūpų pieštuką ir unikalius bei spalvingus „Kakės Makės“ personažų tatuiruočių lipdukus!