KALĖDINĖJE "Mamyčių klubo" laidoje matysite: Kūčių valgiai vaikams, pirmoji akistata su Kalėdų seneliu, ruošiamės ant ledo

22. Dec 2017, 00:46 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Netrukus švęsime šv.Kūčias ir Kalėdas - gražiausias metų šventes. Apie Kalėdų senį daugelis vaikų turbūt užsimena dar vasarą, apie kokias dovanas svajoja, ką nori rasti po egle... Nenuostabu, jog ir šio sekmadienio Mamyčių klubo laida - šventinė, alsuojanti kalėdine dvasia ir užkrečianti gera nuotaika.

-Kalbėsime apie Kūčių stalą vaikams. Ką pagaminti, kad mažiesiems tiktų ir patiktų - patars Jurgita Surplienė, knygų „Mažylio receptai“ ir „Samčio burtai“ autorė. Sužinosite išties vertingų receptų.

-Kaip pasiruošti pirmajam susitikimui su Kalėdų Seneliu? Žurnalistė Eglė Šantaraitė pajūryje kalbins tikrų tikriausią Kalėdų senelį ir psichologę Daivą Grikšienę.

-Žaidimų rubrikoje #huggiesžaidimųaikštelė lengvai ir greitai, savo rankomis pasigaminsime kalėdinį barškutį.

-Antro vaikučio besilaukianti laidos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkuniene išsiruoš... ant ledo. Taip taip :) Stebėsime, kaip patys mažiausieji čiuožėjai rodo neįtikėtinas figūras, o dailiojo čiuožimo trenerė Agnė Oradauskaitė papasakos, kuo čiuožimas naudingas ir kaip greitai galima to išmokti.

Iki susitikimo "Mamyčių klubo" kalėdinėje laidoje - sekmadienį, pusę devynių ryto! Būkime kartu :)