Kas mūsų laukia 2015 metais: garsios numerologės prognozės

31. Dec 2014, 12:48 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Su kiekviena diena vis labiau artėjant prie Naujųjų - 2015-ųjų metų, kaip niekada mus domina ir jaudina prognozės. Ko gi laukti ateinančiais Ožkos metais? Mamyčių klubą sutiko pakonsultuoti garsi numerologė, ezoterinių mokslų daktarė Galina Šmidt.

Naujieji Metai mums siejasi su nauja pradžia, naujais pažadais, lūkesčiais ir svajonėmis. Pasak numerologės, ezoterinių mokslų daktarės Galinos Šmidt, 2015 metai bus stabilūs, reikalaujantys daug išminties, daug darbo, bet svarbu nepersidirbti ir įvertinti savo jėgas.

Numerologė perspėja, kad metai bus nepalankūs rizikai. Kas dirbs stabiliai - turės uždarbį.

Kas laukia mūsų vaikučių 2015-aisiais?

Kaip astrologiškai žmonės turi savo Zodiako ženklą, taip numerologine prasme visi žmonės turi savo skaičius - taip vadinamą gimimo kodą.

Kaip reikėtų apskaičiuoti?

Užrašykite vaiko gimimo datą ir sudėkite skaitmenis, pavzydžiui, jei vaikas gimęs 2007 lapkričio 18 d, veiskmai būtų tokie:

1+8+1+1+2+0+0+7=20

2+0=2

Šis galutinis skaičius ir yra vaiko gimimo kodas, šiuo atveju - 2.

Šios Galinos pateiktos prognozės priskiriamos vaikams, kurie dar neturi 14 metų.

Skaičius 1

Jei atlikę veiksmus su vaiko gimimo data, gavote “1" arba “10”, 2015 metai bus sėkmingi jūsų vaikučiui. Tik reikia atkreipti dėmesį į vaiko agresyvumą. Jei pastebite, kad vaikas kažkodėl irzlus, nelabai nori eiti į mokyką, reiškia, kad jūsų vaikui trūksta meilės, jam dažniau reikia pasakyti, kad mylite ir parodyti, kad mylite, kad jis jums svarbus ir dažniau jį pagirti.

Žinoma, pagyrų vaikams apskritai reikėtų negailėti, nepriklausomai nuo jų Zodiako ženklo ar skaičiaus.

Skaičius 2

Šitie vaikai labai geri vykdytojai, tad neapkraukite jų pareigomis. Kitais metais jie kaip niekada norės labiau įtikti tėvams ir gali save užspausti pareigomis.

Skaičiai 3, 6, 9

Šie vaikai labai gerai priima informaciją ir daug jos gali priimti. Kadangi metai bus orientuoti į darbą, ne visada gali jiems pavykti tai, ko nori. O kai vaikai nepadaro, ko nori (vieną, antrą kartą nesiseka), gali greitai nusivilti savimi. O tai veda prie to, kas jis gali nepasitikėti savimi. Tada 2016 m. galite sulaukti blogų pasekmių.

Skaičiai 4 ir 8

Jei gavote skaičius 4 ar 8, atminkite, jog 2015 – ieji - tai šių vaikų metai. Jie, atrodo, gali daryti ką nori ir jiems nieko už tai nebus. Jei turite tokių vaikų, jų neskriauskite. Jums pasisekė, nes energetiškai jų teigiama energija persiduos ir jums - ir jūs visi būsite laimingi.

Skaičius 5

Šiems vaikams irgi seksis neblogai, tik atsižvelkite, kad vaikai nebandytų prisiimti daug darbų vienu metu, nes irgi gali laukti įvairios pasekmės.

Skaičius 7

Šiuos vaikus reiks paskatinti, nes jie šiais metais bus labiau tinginukai, nenorės dirbti, padėti. Bet jei matote, kad vaikas nedirba fiziškai, tačiau skaito knygas ar tiria kažką, užsiima jam įdomiais dalykais, vis tiek paskatinkite juos, nes jiems šiais metais irgi reikia fiziškai padirbėti.