Kaune - nauja sveiko laisvalaikio studija SVEIKI SVEIKI visai šeimai

Kaune - nauja sveiko laisvalaikio studija SVEIKI SVEIKI visai šeimai

16. Nov 2016, 08:52 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Labai smagu pristatyti naujovę ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje. Trys visuomenės sveikatos specialistės Marija, Justina ir Giedrė kviečia į ką tik atidarytą sveiko laisvalaikio studiją!

Čia galite organizuoti vaikučių gimtadienius, mamytės laukiamos fizinio aktyvumo treniruotėse, taip pat artimiausiu metu bus organizuojami susitikimai šeimoms įvairiomis sveikos gyvensenos temomis.

Pagrindinis studijos „SVEIKI SVEIKI“ išskirtinumas – tai pirmasis Lietuvoje į sveikatą orientuotas galvosūkių ir užduočių kambarys. Galvosūkių ir užduočių kambaryje laukia edukacinė programa vaikams nuo 7 iki 12 metų amžiaus (programoje gali dalyvauti ir tėveliai). Kambaryje vaikams reikia spręsti su sveikata susijusius galvosūkius, ieškoti paslėptų užuominų, panaudoti loginį mąstymą ir visus savo kūno pojūčius. Tai puiki erdvė ne tik lavinti vaikų vaizduotę ir gilinti žinias apie sveikatą, bet taip pat ir švęsti įvairias šventes ar tiesiog turiningai praleisti laiką su šeima. Vienas iš studijos tikslų kviesti šeimas dar daugiau laiko leisti kartu.

Vidutinė šios pramogos trukmė – 45 min. 

Laisvalaikio studija yra pritaikyta įvairioms vaikų (nuo 3 iki 12 metų amžiaus) šventėms bei gimtadieniams švęsti. Švenčių metu, studijos „SVEIKI SVEIKI“ lankytojai gali naudotis ne tik įkurtu galvosūkių ir užduočių kambariu, bet ir visa studijos erdve, joje esančiais žaidimais bei kitomis priemonėmis. Esant poreikiui galima papildomai užsisakyti gimtadienio ar kitos šventės programą, fotografo, salės papuošimo bei maisto tiekimo paslaugas.

Studiją „Sveiki sveiki“ rasite:  Donelaičio g. 78-1, Kaune.

Telefonas: 8 699 99415 

Facebook paskyra: www.facebook.com/SveikiSveikiStudija