Keturmetė vis dar pasišlapina į lovą

Keturmetė vis dar pasišlapina į lovą

06. Nov 2012, 07:00

Mums parašė mama, kuri išdrįso pasidalinti savo istorija apie keturmetę dukrytę, kuri naktimis iki šiol šlapinasi į lovytę. Pasidalink ir Tu savo istorija anonimiškai ir mes padovanosime tavo vaikui DryNites naktines, kelnaites, kurios sugeria skystį.

 

Štai vienos mamos istorija:


Mano dukrai jau beveik ketveri metukai. Ji sėkmingai ir noriai eina į darželį, dieną smagiai sėda ant puoduko, kaip sako auklėtoja, jau ir ant tualeto bando, tačiau štai naktį turime problemytę.

 

Kai tik užmiega mažylė, padaro į lovą sisiuką. Sauskelnių mes seniai nenaudojame, nesuprantu, kodėl naktimis ji pasišlapina. Ne kiekvieną naktį, tačiau kas trečią tai tikrai. Bandėme porą vandų iki miego visiškai nieko negerti, tačiau tai nepadėjo.

 

Kai tik užmiega, po poros valandų ją pažadinu ir pasodinu ant puoduko. Dažniausiai pavyksta jai pasisioti, tačiau būna, kad naktį dar kartą pasišlapina.

 

Kol kas į jokį gydytoją nesikreipėme, nes galvojame, kad išaugs. Mūsų šeimoje niekas šlapimo problemos neturėjo, tad manome, kad ir dukrytė "išaugs" šią problemą. Tačiau jei tai užsitęs iki penkerių metų, žinoma, teks kreiptis rimtesnės pagalbos.

 

Parašyk blogą apie vaiko naktinį šlapinimąsi ir gauk dovaną Drynites!

 

Savo blogus siųskite puslapyje www.vaikuenureze.lt susiradę štai tokį mygtuką:

 

tra:site/ask

 

Kiekvieno blogo autorei dovanosime vienkartines, naktines, skystį sugeriančias kelnaites DryNites!

1

DryNites yra skirtos vaikams nuo 3 iki 15 metų amžiaus, skirtingos berniukams ir mergaitėms.

 

 

06. Nov 2012, 08:23

Sveika, Daiva. Kaip dažnai jūsų mažylė pasišlapina į lovytę? Ar konsultavotės su kuo nors?