Kineziterapeutė: Sauskelnės yra trijų klasių

Kineziterapeutė: Sauskelnės yra trijų klasių

06. Jul 2012, 00:00

Ar žinojote, kad pagal kokybę sauskelnės būna įvairių klasių – Ekonominės, Premium ir Liuks klasės? Kuo jos skiriasi tarpusavyje, pasakoja fizinės medicinos ir reabilitacijos centro "Gemma" kineziterapeutė Miroslava Poimanskaja.

 

Pagal kokybę sauskelnių būna įvairių klasių – Ekonominės, Premium ir Liuks klasės.

 

Ekonominės klasės sauskelnės yra pačios pigiausios, nes jos pagamintos iš medžiagos, kuri nėra tokia švelni ir minkšta, kaip aukštesnės klasės sauskelnių. Vidinis sluoksnis nelabai gerai sugeria skystį kaip Premium ar Liuks klasės sauskelnės.

 

Be to, ekonominės klasės sauskelnių lipdukai yra vienkartiniai – vieną kartą juos užklijavai, antrą kartą jau nebelips. Šonuose esančios elastinės juostelės nėra švelnios ir itin tamprios. Palaikius mažylį vos porą valandų su šiomis sauskelnėmis, skystis gali pratekėti pro šonus.

 

Premium ir Liuks klasės sauskelnės yra kokybiškiausios ir aukščiausios klasės, todėl turi visus privalumus – jų medžiaga kokybiška, švelni, minkšta ir gerai sugerianti skystį bei puikiai praledžianti orą, kad mažylio odelė galėtų kvėpuoti.

 

Jos turi daugkartinius lipdukus, o tai labai patogu tėvams, keičiant sauskelnes - patikrinate, ar nepilnos, ir vėl užlipdote.

 

Pasak kineziterapeutės M. Poimanskajos, labai patogios sauskelnės – kelnaitės vaikučiams, kurie pradėjo ropoti, sėdėti, vaikščioti ir tiesiog aktyviai judėti.

 

{smallpic:1}

 

"Sunku pagauti mažylį, kai jis juda, vartosi, ropoja ir ramiai neguli ant nugaros. O sauskelnės, kurias užmovei kaip kelnaites, yra itin patogios, nes nereikia užlipdyti lipdukų. Pagaunte mažylį, užmaunate sauskelnes ir visas procesas baigtas", - šyptelėjo specialistė.

 

Mamyčių klubas rekomenduoja sauskelnes-kelnaites Huggies Step in!

 

Huggies Little Walkers keičiasi į Huggies Step in

 

Ieškok Huggies® Step In didžiosiose Lietuvos parduotuvėse!


 

*Šią vasarą parduotuvėse bus ir senosios Huggies® Little Walkers®, ir naujosios Huggies® Step In!