Ko nevalgėte, kai laukiatės?

Ko nevalgėte, kai laukiatės?

17. Nov 2016, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Devyni laimės mėnesiai - tai laikas, kai reikia pasirūpinti ir savimi, ir greitai gimstančiu kūdikiu. Vienas tokių dalykų yra subalansuota mityba. 

Sveikai maitintis turėtume ne tik kai laukiamės, bet ir kasdien - riboti cukraus ir druskos kiekį, vengti miltinių produktų ir valgyti kuo daugiau daržovių. O besilaukiant į šį sąrašą reikėtų įtraukti kai kuriuos produktus, kurie išvis draudžiami besilaukiančioms moterims. Ir kalbame ne apie alkoholį!

Šį sekmadienį laidoje „Mamyčių klubas“ kartu su Dalia, besilaukiančia trečiojo mažylio, ir gydytoja dietologe iš „Dietos sistema“ Žana Antonova tarsimės - ko valgyti nereikėtų besilaukiančiai moteriai?

Kokių produktų vengėte jūs?

Sponja04 Sponja04 26. Nov 2016, 22:10

Galejau valgyt viska, o ypac bulvinius blynus. Nors siaip juos retai valgau

Loreta_K Loreta_K 17. Nov 2016, 12:21

Kai laukiausi vyresnėlio kimšau viską iš eilės, siaubingai norėjosi mėsos, kepenėlių, pašteto, silkės, sūrio, tai saldaus tai sūraus, o kai laukiausi antrojo nuo visko siaubingai pykino, gerai, kad buvo vasara tai kaip paukštukas lesiau agrastus, serbentus, braškes, vyšnias, dar galėjau valgyti salotas ir pomidorus, vien pažėjus į mėsą siaubingai pykindavo, atėjus rudeniui pagrindinis maistas buvo obuoliai ir ledai ... Keisčiausia tai, kad nevalgant visiškai mėsos antro nėštumo metu nereikėjo vartoti papildomai geležies papildų, kraujo tyrimai buvo puikūs, priešingai nei pirmo nėštumo metu, kai valgiau jautieną, kepenėles ir panašiai ... 😀