Kokių spalvų rūbelius dėvi jūsų vaikučiai: dvikovos rezultatai

Kokių spalvų rūbelius dėvi jūsų vaikučiai: dvikovos rezultatai

18. Sep 2012, 00:00

Atgijo MK dvikovos rubrika Jolitos dėka. Ji ir vėl vakar pasiūlė temą - kokių spalvų rūbelius dėvi jūsų vaikučiai - ar berniukai "berniukiškas, t.y mėlynas, žydras, tamsias, o mergaitės - rožines, šviesias?

 

Taigi dvikovoje paaiškėjo...o paaiškėjo tai, kad daugumai mamyčių svarbiausia ne drabužio spalva, o kokybė, estetika ir patogumas.

 

Peržvelkime kai kuriuos jūsų argumentus:

 

kamiliukas12:

Aš žinojau, kad laukiam mergytės, todel visi rūbeliai buvo šviesūs, rausvi, o kai jau didelė - rengiu įvairiai, nors jai tinka tik ryškios spalvos. Juokiuosi, jei gims antras vaikas ir bus berniukas, tai rengsiu kaip mergaitę, nes viską saugau, nors tikiuosi vėl mergytės. Teikiu reikšmę drabužio kokybei.

 

gintarerei:

Aš kreipiu dėmesį į kokybę ir rūbelio grožį - tiesiog pamatau rūbelį ir suprantu, kad jis bus kaip tik Jonukui, o kol nežinojau, ko laukiuosi, viską pirkau šviesiai rudos spalvos, nes ši spalva man neutraliausia ir tinkanti viskam, o be to, ir šilta labai...Pastebiu, kad ne tiek spalva padaro rūbą mergaitišką ar berniukišką, kiek rūbelio modelis...Mergaičių rūbeliai švelenesni, su daugiau raukinuku, su gėlytėm, su švelnesniais piešinukais ir pan., o berniukų tokie griežtesni, sportiškesni su griežtesnėmis aplikacijomis.

 

deimante:

Vakar kaimo močiutė Rokui padovanojo rožinį šliaužtą, kol dar mažiukas, tam didelės reikšmės neteikiu.

 

zivile:

Kol buvo kūdikis, rūbelių taip neskirsčiau, nes dauguma buvo neutralūs  O kai jau didesnis, tai žinoma, kad skirstau, juk neaprengsi berniuko rožiniais drabužiais, todėl renkuosi labiau berniukiškas tamsias spalvas, aišku, rengiamės ir neutraliomis spalvomis, vyrauja tokios spalvos kaip haki, žalia, žydra, tamsiai mėlyna, pilka, balta, raudona (bet tik ne rožinė), juoda, ruda ir t.t.  Jei būtų mergaitė, manau, rengčiau jau visaip - ir rožiniai, ir mėlynai, nes mergaitėms visokios spalvos dera.

 


Jei norite naujos Mamyčių klubo dvikovos temos - sugalvokite, kokia jums tema šiuo metu aktuali ir parašykite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi"