KONKURSAS: laimėk „Bentologijos“ priešpiečių dėžutę!

KONKURSAS: laimėk „Bentologijos“ priešpiečių dėžutę!

04. Sep 2016, 16:28 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ką tik laidoje „Mamyčių klubas“ susipažinome su Rūta, kuri dalinosi patarimais, kaip komplektuoti priešpiečių dėžutes ir ką į jas dėti. O patogiausia tai daryti - su „Bentologija“ www.bentologija.lt dėžutėmis iš Kalifornijos!

 20160902184949-16806.jpg

Saugios, pagamintos atsakingai, su reikiamais skyreliais, kurie sandariai užsidaro, tad galima įpilti ir sriubos ar padažo. Jos ne tik gražios, bet patogios, jas galima plauti indaplovėse bei dėti į mikrobangų krosneles. „Bentologija“ dėžutėse maistas nesusiliečia, o tai labai svarbu vaikams, juk dažnai vaikai nemėgsta, kai produktai susimaišo. „Bentologijos“ dėžutes sukurtos taip, kad atitiktų idealias porcijavimo taisykles, tik vaikams maisto reikia dėti mažiau, o suaugusiems – daugiau. Be to, kad yra labai funkcionalios, šių dėžučių formavimas įtraukia į maisto gamybą ir vaikus - kartu su dėžute gaunate receptų knygelę, kas savaitę mamos dalinasi naujomis idėjomis.

KONKURSAS

Skelbiame konkursą „Mamyčių klubo“ facebook paskyroje: spausk čia www.facebook.com/mamyciuklubas.lt, dalinkis savo priešpiečių receptų paslaptimi, tapk „Bentologija“ gerbėjais www.facebook.com/Bentologija ir laimėk priešpiečių dėžutę skaniu pavadinimu „Vaisius“!

20160902184638-90002.jpg

Tai šešių dalių klasikinis bento komplektas, kurio dėžutėse galite sudėti viską – nuo sumuštinių iki sriubos, mišrainių ar suši gabalėlių. Dėžučių talpa idealiai atitinka patenkinti ne ypač valgaus asmens poreikius, bet tiek maisto visiškai pakaks, kad po pietų žmogus jaustųsi sotus, nors neapsunkęs ir trykštų energija visą dieną. Jūsų lengvai valoma ir ilgalaikė bento dėžutė padės jums mėgautis subalansuotu ir tinkamomis porcijomis pateiktu sveiku maistu. Mūsų siūlomą bento komplektą sudaro šerkšnota permatoma išorinė dėžutė ir penkios permatomos vidaus dėžutės. Trys vidaus dėžutės turi sandarius dangtelius. Šios dėžutės idealiai tiks tada, kai panorėsite į jas supilti skystus produktus, pavyzdžiui jogurtą, obuolių sultis arba padažą. Kitos dvi dėžutės skirtos virtiems arba sausiems produktams, pavyzdžiui, makaronams, ryžiams ar riešutams. Užtikriname, kad, per pietus atvėrę bento dėžutės viršų, visas jos dalis rasite savo vietose, o maistas atrodys tikrai patraukliai. Dar vienas pliusas – atskirose dėžutėse sukrautą maistą galima šildyti mikro bangų krosnelėse. 

Daugiau informacijos - www.bentologija.lt 

Laimėtojus rinksime rugsėjo 8 dieną!

20160902184453-19777.jpg