KONKURSAS: laimėk dovaną iš Kvapų namų

KONKURSAS: laimėk dovaną iš Kvapų namų

07. Dec 2015, 00:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ką tik laidoje "Mamyčių klubas" su "Kvapų namai" www.kvapunamai.lt specialiste kalbėjome apie natūralią kosmetiką, kuria nėštutės gali prižiūrėti pilvuką ir kūno odą. 

Todėl nieko nelaukiant skelbiame konkursą ir įteiksime natūralios kosmetikos dovaną, tinkančiai tiek besilaukiančiai, tiek neseniai pagimdžiusiai ar strijų turinčiai mamytei!

PAKOMENTUOK - kokią natūralią kosmetiką naudoji ir kodėl?

Ir gruodžio 9 dieną už įdomiausią atsakymą įteiksime "Kvapų namai" dovaną:

"KN tepalas strijoms"

100% natūralus tepalas strijoms tepti. Tinkamas naudoti nėštumo nėštumo metu. 

Dažniausia strijų atsiradimo priežastis - odos pertempimas ir hormoniniai pokyčiai.

Strijos formuojasi tose odos vietose, kur ji labiausiai įsitempia. Nuo įtempimo susilpnėja dermos (giliojo odos sluoksnio) elastinės skaidulos, ir jos ilgainiui nutrūksta. Vykstant hormonų pokyčiams oda taip pat praranda elastingumą, jos sluoksniai suplonėja, ir padidėjus krūviui atsiranda vidinių plyšimų, kuriuos vėliau užpildo jungiamasis audinys.

Taip susiformuoja melsvai rausvos, vėliau – balkšvai gelsvos linijos odoje, kurios vadinamos strijomis.

Dažniausiai strijos atsiranda nėščioms moterims, kai per ganėtinai trumpą laiką oda smarkiai 

20151207091354-34127.jpg

irmantaite irmantaite 09. Dec 2015, 00:49

Manau kad aliejus karaliauja kalbant apie natūralią kosmetiką. Pati esu išbandžiusi jų nemažai kūno priežiūrai, plaukų priežiūrai, veidui taip pat. Mėgstu alyvuogių aliejų sumaišyti su kavos tirščiais ir nušveisti visą kūną. Plaukų galiukus puoselėju argano aliejaus pagalba. Atsiradusias strijas tepu Bio oil aliejuku. Kvapas malonus, įsigeria gerai, rezultato vis dar laukiu 😀

08. Dec 2015, 11:15

Musu isradimas - sviestmiedzio aliejus! Ir kodel anksciau apie ji nesuzinojau? 😀 Tinka viskam ir visiem, nuo mazu iki dideliu 😀 Gerai drekina dukrytes odele, tinka nuo zanduku iki uzpakaliuko 😀 man tai tiesiog stebuklingas aliejukas Nr.1 ! 😀 O nestumo metu labai patiko argano aliejukas 😀 Nezinau, ar jis padejo kovoti su strijom, bet didejanti pilvuka drekino idealiai 😀

07. Dec 2015, 17:33 kamsiuke

Naudoju ricinos ir linu semenu alieju plaukuciams, darausi veiduko pilinga su kavos tirsciais, o pilvukui ar kunui kokoso sviesta.

07. Dec 2015, 13:47

Naudoju savo paties daryta dvieju rusiu aliejuka: tyras alyvuogiu aliejus laikytas vasaros silumoje keleta dienu su ersketroziu kauliukais, po to nukostas; kitas - tyras alyvuogiu aliejus laikytas keleta dienu vasaros silumoje su mamos uzaugintu levandu ziedeliais. Puikiai drekina ir isigeria. Netgi vyras pradejo naudoti po skutimosi ir ivertino labai teigiamai.

Mergaiciukas Mergaiciukas 06. Dec 2015, 20:15

Kadangi turiu mišrią odą, linkusią į riebumą, naudoju 'Kvapų namų' Nerolio kremą veidui, taip pat 'Kvapų namų' gasulio molio kaukę veidui darausi kartą per savaitę. Strijų profilaktikai nėščia naudojau ir naudoju dabar KN arganų aliejų. Pats geriausias preparatas.

sraigiukas sraigiukas 05. Dec 2015, 22:34

Šiuo metu naudojame kokoso ir sviestmedžio sviestus.

LePukuota LePukuota 05. Dec 2015, 15:53

Viena iš nautūralių kosmetikos priemonių, kurią naudoju - argano aliejus, tiek žvilgančiams plaukams, tiek odai... ❤

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 05. Dec 2015, 14:35

Mano natūrali kosmetika - vaiko priežiūra. Kai sieki visa ko geriausio vaikui, nori nenori, bet pradedi sveikiau maitintis, daugiau judėti ir žinoma šypsotis. Tuomet ne tik savijauta, bet ir oda, plaukai tampa kur kas gražesni 😀 Gal čia tie vadinamieji laimės hormonai suveikia 😃

lina_baj lina_baj 05. Dec 2015, 13:00

Naudoju Rožinius žandukus iš Uoga uoga. Naudojam tryse su vaikais. Ten viskas natūralu, labai tinka mano jautriai odai. Kadangi šis kremas tinka ir vaikams bei kūdikiams, tepu ir mažuosius. Urtė pamačiusi, kad aš tepuosi, reikalauja patepti ir jai. Ir palaimingai šypsosi patepta 😀 Sūnus irgi mėgsta šį kremuką, nes nėra jokio moteriško kvapo, kaip sako jis.

Krisliukas Krisliukas 05. Dec 2015, 12:07

Jau seniai seniai, tikriausiai nuo tada kai įsikūrė Kvapų namai, naudoju kokosų aliejų. Juo tepu visą kūną nusiprausus po dušu. Darausi plaukų kaukes.
O veidui naudoju Rožinius žandukus (kito gamintojo), mano sausai odai nereali priemonė, kurią sudaro vos trys komponentai. Beje, ji tinka kūdikiams ir vaikams 😀
Paakiams nerealus yra argano aliejus, o antakiams ir blakstienoms stiprinti - ricinų aliejus. Kai slinko plaukai, juo tepiausi ir plaukų šaknis. 😉
Namuose garinam eterinius aliejus (arbatmedžio, eukaliptų, pušų). Vaikam ant rūbelio ar pagalvės kampo lašinu Vaikų mikrobų mušyklę.
Mes labai mėgstam natūralią kosmetiką 😉

05. Dec 2015, 12:01

Naudoju kosmetikos karalių sviestmedį savo ir dabar jau kūdikio odelės priežiūrai. Jo dėka pati išsilaisvinau iš priklausomybės nuo kremų, kadangi naudojant sviestmedį, nebejaučiu poreikio kaskart nusiprausus rankas ar veidą pasitepti kremu (kas būdavo anksčiau, nes odą traukdavo, buvo sausumo pojutis, reikalaujantis pastovaus kremo tepimo).

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 05. Dec 2015, 11:59

nenaudoju jokio,nors strijos papuose visa visa pilva ryskiai...

jugile jugile 05. Dec 2015, 10:53

Kadangi mano kuno oda sausa, tai jau seniai kunui tepti naudoju argano alieju. Taip pat megstu pritaikyti tiek buityje, tiek ir ,,ant saves" kitus aliejus. Plaudama galva imaisau laseli levandu aliejaus. Taip pat neapsieinu be kokosu aliejaus, kuri taip pat naudoju tiek kunui, tiek plaukams.

05. Dec 2015, 09:54

Jau kokius 10 metų naudoju kokosų aliejų, geriausia kaukė plaukams ir atgaiva kūnui, nėštumo metu kokosų aliejų maišiau su migdolų aliejumi, nes tepant pilvą vien kokosų aliejumi truputį jausdavau kad vistiek tempia odą.

05. Dec 2015, 09:47

Naudojame kokosu alieju, neatsiejamas produktas, pilames i vonia, tepam oda, tepuosi plauku galiukus😀 naudoju tiek as, tiek vyras, vyresnelis sunus ir patepam issausejusias jaunesniojo sunelio oda😀

05. Dec 2015, 09:47

Naudoju kokosu ir migdolu alieju😀) nes jie nepakeiciami ir plaukams ir odai!😀)

05. Dec 2015, 09:46

Visur,visada ir viskam naudoju nerafinuotą kokosų aliejų!

05. Dec 2015, 09:46

Naudojau kokosu alieju, Bio oil, taciau striju neisvengiau. Dabar jas tepu arbatmedzio aliejumi ( perskaiciau, jog padeda) ir kokoso aliejumi, viliuosi, jog pades 😀

05. Dec 2015, 09:44

pilvą, šlaunis tepu makadamijų aliejumi ☺

05. Dec 2015, 09:44

Naudoju kokosu aliejų jau 5 m. visu pirma tai buvo nepakeičiama priemonė mano plaukams, kol nesužinojau kad laukiuosi, dabar šis aliejus tapo nepakeičiamas ir mano kūno priežiūrai. 😀

1 2