Kristupas Krivickas išsidavė: “Nėra nieko baisiau už...“

Kristupas Krivickas išsidavė: “Nėra nieko baisiau už...“

19. Dec 2013, 14:37 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

TV3 laida “Mamyčių klubas” šį šeštadienį lankysis trijų dukterų tėčio Kristupo Krivicko namuose. Žinomas vyras trumpam prigula ant sofos, susikelia kojas ir pakeltu tonu surinka: “Greitai susitvarkot žaislus ir baigiat triukšmauti!“ Trys dukros suklūsta, pradeda kartu juoktis ir purtyti galvas. Tokio tėčio jos nėra mačiusios. Niekada!

Yra žmonių, kuriuos lengviau įsivaizduoti kur tik nori, tik ne šventinėmis kojinėmis puošiančio erdvius namus šv.Kalėdoms, maišančio tešlą mylimų dukrų sausainiams ir kartu su jomis skaitančio pasakas prieš miegą.

Tačiau būtent tokiomis savo dienos akimirkomis bene labiausiai džiaugiasi ir vertina nuožmusis Kristupas Krivickas, kuris tik juokiasi iš savo įvaizdžio. O jo žodžius atsakingai galėtų ištarti tikrai ne kiekvienas tėtis: “Duokit popierius. Pasirašau iškart. Dabar. Atsisakau karjeros ir visos jos pridėtinės vertės. Jei tai yra sąlyga, kad mano dukros būtų sveikos.“ 

Pasirodo, jam kaip tėčiui sunkiausia ištverti dukrų ligas, kai joms kyla temperatūra, kai jos blogai jaučiasi ir išvargsta visa šeima.

Nuoširdų pokalbį su Kristupu matysime jau poryt, "Mamyčių klube".