Kritikuoti žmonių gerumo neįmanoma..

Kritikuoti žmonių gerumo neįmanoma..

27. Jun 2011, 08:00 blogietee blogietee

Sveikas, Mamyčių klube ir mamytės, šios laidelės laukėme visi. Nors atostogavome pas senelius kaime, iš pat ryto Ugnė saugojo laikrodį, kada prasidės laidelė ir vis ragino, kad liko penkios, keturios, trys dvi minutės..

 

Parašyti recenziją šios laidelės tematika, manau, nelabai išeis. Nebent būčiau kokia paramos renginių organizatorė ir galėčiau kritikuoti jų organizavimą. Bet to nebus.. Kritikuoti teikiamos paramos ir žmonių gerumo neįmanoma. Paramos "Mylinčiais delnais" akcijoje turėjau galimybę sudalyvauti pati. Todėl galiu tik pasakyti, kad išmatuoti žmonių gerumą ir supratimą kitiems yra be galo sunku.

 

Padėkos žodžių ne vieną ir ne du išsakė ir organizatoriai ir paramos gavėjai.

 

Kas geriau supras kūdikystės, vaikystės "džiaugsmus", jei ne mamytės ir tėveliai, auginantys vaikučius. Žiūrint į be tėvelių augančius vaikučius, kūdikėlius kaupėsi ašaros, bet tikriausiai ne man vienai.

 

Žinoma, likus 15 minučių iki laidelės pabaigos galėjome eiti pasidaryti kavutės, nes jau kaip įprasta žinojome, kad reklaminė pertraukėlė truks apie 10 minučių.

 

Bet vis tiek, pagirsiu - paskutinė sezono laidelė buvo šauni. Toks įsimintinas sezono užbaigimas leis maloniai laukti sekančio sezono pradžios. Tikiu, kad po visų mūsų recenzijų šiame sezone kūrybinė grupė pailsės ir padarys išvadas. Kaip sakoma, paatostogavę imsis darbo visu pajėgumu.

 

Gerų atostogų laidelės vedėjai Eglutei ir kūrybinei grupei iš Latvijos.

 

Rima

27. Jun 2011, 13:31

Paprastai ir gražiai išsakytos mintys. Sutinku, kad laidelė buvo šauni 😀 👍 🌷

27. Jun 2011, 13:06

man ir patiko laidele😀

blogietee blogietee 27. Jun 2011, 09:45

va bent mane 😉

27. Jun 2011, 09:40

😉 👍 Aš tik tave ir tespėjau pamatyti su Augustu, kaip tik važiavom iš namų, vyras ragino greičiau, tai tik tą momentą užmačiau 😃

27. Jun 2011, 08:50

labai graziai parasyta 👍

27. Jun 2011, 08:38

👍 🌷 🌷 🌷