Kviečiame į MK KALĖDINES DIRBTUVĖLES - gruodžio 6 d.

Kviečiame į MK KALĖDINES DIRBTUVĖLES - gruodžio 6 d.

25. Nov 2015, 16:06 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šv.Kalėdomis dar nekvepia, bet jos jau tikrai ne už kalnų. Tad pagalvojome - kodėl gi mums kartu nesusėdus prie arbatos puodelio ir nesukūrus šį bei tą žiemiškai gražaus?!

Kviečiame mamytes su vaikučiais pasigaminti eglutės žaisliukus MK KALĖDINĖSE DIRBTUVĖLĖSE!

KADA: Gruodžio 6 d., sekmadienį, 11 val.

 KUR: mums jau pažįstamoje kavinėje "Picnic Bistro" Vingio parke (priešais estradą (M.K.Čiurlionio g.98)

20151104151428-69716.jpg

20151104151610-25847.jpg

O gaminsime štai šiuos jaukius eglutės žaisliukus su kūrybinga trijų vaikučių mama ANA, kurios daugiau darbelių galite pažiūrėti, užsukę į www.facebook.com/faustosvaivorykste

20151117105507-75520.jpg

Nesate gaminę nieko panašaus? Tai ne bėda! Ana mus pamokins žingsnelis po žingsnelio. Pasiruoškite kruopščiam darbui, kuris jums padės atsipalaiduoti ir suteiks daug pozityvios energijos :)

Eglutės žaisliukų gamybai Ana atsineš visko, ko reikės - tik būtų gerai, kad kiekviena pasiimtumėte žirklių.

Žaisliukų gaminimui mums reikės:

  • įvairių spalvų filco
  • adatos
  • įvairių spalvų siūlų
  • minkšto žaisliukų kamšalo
  • karoliukų abra biserio
  • žirklių
  • lekalų
  • smeigtukų
  • kutų
  • dekoratyvinių juostelių.

REGISTRACIJA ČIA->>

DALYVIAI

Į kalėdines dirbtuvėles kviečiame 15 mamų su vaikučiais. Žinoma, galite ateiti ir vienos, jei manote, kad negalėsite susikaupti, kai mažylis bėgios po kojomis. Tačiau labai skatiname kurti žaisliukus kartu su savo atžalomis - juk jie geriausi mūsų padėjėjai :)

KAINA

Kadangi priemonės kainuoja ir jūs parsinešite pagamintus žaisliukus namo, mokestis už vieną žaisliukų rinkinį - 3 eurai. Jeigu, pavyzdžiui, norėsite su vyresniu vaiku gaminti atskirus žaisliukus ir galvojate, kad jums prireiks dviejų tokių rinkinių, tada kaina bus dviguba (apie tai parašykite registracijos anketoje). Pageidautume, kad pinigėlius pervestumėte į šią sąskaitą: Eglė Dagienė LT65 7044 0001 1261 0208 (SEB), paskirtyje nurodę - MK kalėdinės dirbtuvėlės. Pavedimų lauksime iki lapkričio 27 d.!!!!

Na o dabar šiek tiek susipažinkime su kūrybinių dirbtuvėlių autore Ana..

Esu vilnietė, auginu tris vaikus: vyriausiajam sūnui Danieliui 12 metų, viduriniam Modestui 5 metai ir pačiai mažiausiai dukrytei Ievutei 1,6 m. Visada žinojau, jeigu turėsiu dukrą, pavadinsiu Ieva, taip ir padariau, vyras nė kiek nesispyriojo :)

Kaip gimė “Faustos vaivorykštė”?

Praėjus maždaug mėnesiui nuo dukros gimimo, kažkur išgirdau ar pamačiau vardą Fausta, ir jis taip „užstrigo" manyje, kad net suabejojau, ar teisingai išrinkau savo dukrai vardą. Bet prabėgus dar kelioms dienoms, gimė idėja sukurti savo Facebook paskyrą ir ją pavadinti Faustos vaivorykštė. Kodėl Faustos, matyt, jau aišku. O kodėl vaivorykštė? Nes šis žodis man asocijuojasi su įvairove, o mano paskyroje - rankdarbių įvairovė :) 

20151117113842-22823.jpg

Kiek laiko užsiimate kūryba, rankdarbiais?

Iš prigimties esu kūrybinga asmenybė, kiek save pamenu, vis kažką papildomai veikiu, darau, krapštausi, kaip vyras sako :) Prisiminimuose iškyla vaizdas, kai mama nuolat vis kažką megzdavo, dėka jos, turėjau įvairių spalvų ir raštų megztų kojinių. Kai mamos netekau, šią veiklą skiriu tarsi kaip padėką jai už tai, kad man perdavė savo žinias ir gabumus.

Kaip ir kur gimsta idėjos?

Ši veikla - tarsi mano ketvirtas vaikas, vardu Fausta. Tai mano pozityvas, energijos iškrova, nuotaikos pakėlėjas. Visi gaminiai gimsta su meile ir didele širdimi, modeliai gimsta spontaniškai, idėjos tarsi sklaido ore, kartais nesuprantu, ar aš tai kažkur mačiau, ar sapnavau, o gal atėjo iš praeities su vaikystės prisiminimais. 

20151117113918-10630.jpg

Kaip viską suspėjate, ar vaikučiai padeda?

Aišku, auginant tris vaikus nelengva rasti laiko tokiam pomėgiui, bet kartais prisijungia kartu padirbėti ir mano vaikai, ypač viduriniam sūnui patinka daryti karolius arba apyrankes, o mažajai dukrai jas matuotis....:) Esu įtraukusi į savo veiklą ir vyresnį sūnų, jis man montuoja video. Pats pirmas ir daug pozityvių emocijų palikęs bendras darbas yra Kėdžių kojinės (Chair socks), kurias galite pamatyti Yuotube.

Ačiū.

Na o dabar šiek tiek informacijos, kaip atvykti į susitikimą

Labai paprasta (http://picnicbistro.lt/#contacts) - atvykstate į Vingio parką, paliekate automobilius ir einate link estrados. Kavinukę rasite visai priešais ją. Jei atvyksite su vežimėliais, juos galėsite palikti lauko terasoje, jei lietus - viduje. Kavinukė "Picnic Bistro" yra draugiška šeimai - joje patogu pamaitinti mažylį (yra kelios maitinimo kėdutės), galite patogiai pervystyti - specialiai tam rasite vystymo stalą.

30% nuolaida maistui ir gėrimams

Tikimės, kad šie susitikimai "Picnic Bistro" kavinėje taps mūsų tradicija. MK susitikimų metu 30% nuolaida bus taikoma visiems gėrimams, įskaitant kavą/arbatą, desertams bei maistui!

Iki susitikimo

Mamyčių klubo redaktorės Eglė ir Goda 

 

LePukuota LePukuota 05. Dec 2015, 17:06

Tas nėštumas galvą išpusto 🎉 susimaišiau dienose, tai ryt dirbtuvėlės 😃 ar galėčiau pinigėlius grynais atiduoti?

LePukuota LePukuota 05. Dec 2015, 17:04

Kaip apsižioplinau, galvojau gruodžio 12, o čia šiandien jau vyko, ajajai 😕

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 18. Nov 2015, 13:42

Registraciją patvirtinsim tik tų mamyčių, kurios perves pinigėlius.

Dėl to, kad dukrytė Fausta? 😀 O ir tu mačiau esi auksarankė 😀

Krisliukas Krisliukas 17. Nov 2015, 15:08

Man labai patinka pavadinimas "Faustos vaivorykštė" 😀

Taip taip 😀 pasitaisome 😉