JAU RYTOJ! Kviečiame į Moteriškumo atskleidimo pamoką - lapkričio 7 d.! VIETŲ DAR YRA!

JAU RYTOJ! Kviečiame į Moteriškumo atskleidimo pamoką - lapkričio 7 d.! VIETŲ DAR YRA!

06. Nov 2014, 08:27 InetaBu InetaBu

Sport time studija ir nuostabūs treneriai Rasida ir Janas kviečia Jus, mielos moterys, į susitikimą, kuriame kalbėsime apie moteriškumą, plastiką, seksualumą. Studijoje Sport time siūlomos kalanetikos, pilateso, preso,dinaminės mankštos ir kūno balanso treniruotės, o šypsena trenerių ir darbuotojų veiduose kvies ir Jus šypsotis. 

Susitikimo metu p. Rasida papasakos ir kartu mokys dalyvauti PortDeBras® treniruotėje. Rasida šia treniruote susižavėjo dar 2012 metais. Kodėl verta ją išbandyti? Kiekvieną kartą lankantis sporto klube ir tai darant nuolat ateina metas, kada norisi išbandyti kažką naujo. Pasijausti kitaip. Tada verta ateiti išbandyti PortDeBras®.  Svarbiausia, kad turėtumėme norą tobulėti ir siekti užsibrėžto tikslo.Treniruotė yra skirta nuo moksleivių, studentų iki brandaus amžiaus lankytojų.

Pagrindinių raumenų grupių stiprinimas, gražios laikysenos formavimas – vienas iš pagrindinių šios treniruotės tikslų.Prisideda žmogaus koordinacijos, dinamikos ir lankstumo gerinimo darbas, mokymas valdyti kvėpavimą, gebėjimo jausti kūną erdvėje ir atsipalaiduoti.

20141027075138-87225.jpg

Treneris Janas, kuris yra licenzijuotas kūno kultūros ir sporto treneris – VPU ”Sporto ir sveikatos fakultetas”. Lietuvos Aerobikos Trenerių Federacijos "Latfa" – narys bei pradininkas. Lietuvos Kultūrizmo ir Fitneso Asociacijos "W.A.B.B.A." - seminarų dalyvis.Daugkartinis šokių ir aerobikos, kultūrizmo ir fitneso seminarų dalyvis. 2004-2014 m. "Nike" aerobikos konvencijos dalyvis.Įvairaus intensyvumo aerobikos – low/hi impact, fat burner, step,  anticellulite, body styling, jėgos ir ištvermės – training R-evoliution (Funkcionalios treniruotės) , Pilates, Tae-Bo, šokių (funk, hip-hop, jazz dance, club dance ir kt.), tempimo ir atsipalaidavmo  aerobikos rūšių treneris.Pastaruoju metu  daugiau domisi harmoningo kūno tobulinimo pagal Yoga, Pilates bei Funkcinio principo metodika.

Janas su mumis pasidalins mintimis ir pamokys moteriškumo iš vyriškos perspektyvos, turėsime dinamišką ir intensyvią treniruotę, kurios metu dailinsime judesius, suteiksime jiems plastikos, lengvumo, o visa tai lydės iškalbingumas ir gera nuotaika :).

20141026225452-27223.jpg

Kada: 2014 m. lapkričio 07 d. 18:30 val.

Kur: Lukšio g. 5B, Vilniuje (Verslo centro pastate), studija Sport time.

Trukmė: 2 valandos.

Kviečiame registruotis Tėvų mokykloje ir dalyvauti!

REGISTRACIJA ČIA>>>