Labiausiai mums patiko Huggies Step In!

Labiausiai mums patiko Huggies Step In!

05. Jul 2012, 15:00

Sveiki, na štai ir išbandėm naująsias sauskelnes, kurias gavome dovanų Huggies vasaros vakarėlio mteu. Tai yra Huggies Super Dry, Step in ir Natural Fit.

Pačias pirmąsias išbandėme Huggies Super Dry - jos labai patiko, nes prigludo prie Austėjos kūnelio labai glaudžiai ir švelniai, o svarbiausia tai, kad jai į sauskelnes darant siusiuką, jos nesmunka į apačią, todėl jų nereikia tampyti kaip papildomą svorį.

Nakčiai mes pabandėm apmauti Huggies Step In, nes ji norėjo miegučio jau eiti, todėl nenorėjom vaiko erzinti ir greitai jai šias sauskelnes-kelnaites užmovėme.

 

Pirma reakcija vaiko buvo įdomi. Ji pati nesuprato, kodėl taip greit užsimovė ir vis jį čiupinėjo, sukinėjosi. O tada gražiai ėjome miegučio ir laukėme ryto, ar šita sauskelnių rūšis nepateiks staigmenų.

 

Ir ką jūs manote - dukrytė atsikėlė sausa ir buvo tokia patenkinta, kad net su mielu noru pozavo.

Atsikėlus nusprendėme, kad laikas išbandyti ir trečią rūšį - Natural Fit. Jokių minusų nėra - gerai priglunda prie kūnelio, jokių bėrimų nėra, o svarbiausia - dukrytei su jomis patogu.

Kol kas didelių trūkumų nematome, tik vienas dalykas nepatiko - tai, kad tik išėmus iš pakuotės, sauskelnės turėjo keistą kvapą lyg buitinės chemijos, bet po paros, kai vėl pauostėme, kvapas dingo.

 

O iš trijų rūšių mums labiausiai patiko Huggies Step In!

 


Huggies ®

Newborn

 

Huggies®

Super Dry

 

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit