Laidą „Mamyčių klubas“ per TV ar internete žiūri 41% šeimų

Laidą „Mamyčių klubas“ per TV ar internete žiūri 41% šeimų

01. Oct 2013, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tai paaiškėjo iš mūsų internetinėje svetainėje vykusios apklausos apie TV laidą „Mamyčių klubas“, kuri gyvuoja jau penktą sezoną. "Mamyčių klubas", visų pirma, yra draugas ir puikus  informacijos šaltinis, auginant vaikučius. Gyvuokite iki pilnametystės! Tai tik mažytė dalis atsiliepimų bei linkėjimų, kuriais pasidalinote. Ačiū jums.

Štai, kas dar įdomaus paaiškėjo, apibendrinus visus apklausos rezultatus.

Ar žiūri TV laidą „Mamyčių klubas“ per TV3 šeštadieniais?

Stengiuosi žiūrėti kiekvieną laidą per TV - atsakė 38% apklausos dalyvių

Jei nežiūriu per TV, žiūriu laidą internete - 41%

Žiūriu retai arba visai nežiūriu - 11%

Savo atsakymus pasirinko - 11% mamų, keletas jų:

-Beveik visas laideles žiūriu per TV. Jei koks reportažas ypač sudomino, arba jį praleidau (žinia, kaip kartais sunku likt prie TV, kai aplink sukiojasi mažieji nenaudėliai), tuomet juos surandu internete.

-Nežiūriu, nes laidelės laikas sutampa su darbo laiku, o internetu neturiu galimybės pažiūrėti, ėl kompiuterio gedimo.

-Pasižiūriu pagal galimybes, tačiau jei kas labai sudomina ir nepamatau per TV, tuomet pasižiūriu internete.

Jeigu Tu esi retas Mamyčių klubo laidos žiūrovas, pažymėk priežastis, kodėl? (gali pažymėti kelis variantus)

Apskritai aš mažai žiūriu TV - 19%

MK laidoje neaktualios man temos - 2%

Aktyviai naudojuosi www.mamyciuklubas.lt ir ten sužinau visa, kas aktualu - 23%

Savo atsakymą pasirinko 56% respondenčių:

-Jei tik yra galimybė, visada pažiūriu, jei miega mažiukas.

-Esu kiekvienos laidos žiūrovė - per TV ar internetu.

-Visada žiūriu laida per TV ir dar kartais, jei ko prireikia, per internetą.

-Laida vyksta per anksti, asmeniškai mano kūdikis miega iki 12 val. ir pati mėgstu pamiegoti.

-Žiūriu su savo mažais vaikais, nes kūdikėliai patinka

-Nepatinka, kad dubliuojasi su kita tokio pat turinio laida, nes tenka arba rinktis vieną, arba normaliai nepažiūrėti nė vienos perjunginėjant kanalus.

Kaip tau būtų patogiau žiūrėti MK laidos TV siužetus?

Kaip įprastai – per TV kartą per savaitę - 51%

Kaip atskirus video siužetus skirtingomis temomis, bet internete - 3%

Tiesioginę transliaciją – su geriausiais specialistais studijoje - 3%

Visa, kas aukščiau paminėta – man patinka Mamyčių klubo video - 38%

Įvertink 10 balų sistemoje, kiek esi patenkinta laidos „Mamyčių klubas“ turinio kokybe?

6 balais laidą įvertino - 5% mamų

7 balaia - 8%

8 balaia - 22%

9 balaia - 35%

10 balų - 30%

Įvertink 10 balų sistemoje, kiek esi patenkinta laidos „Mamyčių klubas“ vedėjos Eglės Skrolytės įnašu į laidą:

7 balus pasirinko 3% respondenčių

8 balus - 3%

9 balus - 35%

10 balų - 59%

O štai ir jūsų linkėjimai MK laidai naujojo sezono pradžioje bei mintys apie tai, ką jums asmeniškai reiškia laida „Mamyčių klubas“

-Dar ilgai gyvuoti, ir didinti reitingus. Ačiū, kad esate..

-Sėkmės darbuose, neužsibūti vienoje stadijoje ir tobulėti, atrasti kažką naujo ir įdomaus :)

-Išlikti tokiai spalvingai ir nuotaikingai kaip ir iki šiol ir jokiu būdu nekeisti vedėjos - ji nuostabi.

- Puiki, reikalinga, naudinga laida! Gyvuokite ilgai, raskite ir saugokite savo žiūrovus. Būkite nuoširdūs ir infomatyvūs. Linkiu gyvuoti iki pilnametystės :)

-Mamyčių klubą žiūrėdavau tol, kol dar nebuvau mama, o šiuo metu be jo negaliu net gyventi. Tad aukime ir bręskime visi kartu :)

-Augant vaikučiams, Mamyčių klubo laidai skiriu vis mažiau laiko, tačiau vienareikšmiškai esu viena iš jūsų gerbėjų. Ypač laidelės sudomina, kai pamatau kokią pažįstamą šeimą, dalyvaujančią MK laidoje, tada visad norisi laidelę pasižiūrėti... nes per tiek metų buvimo kartu su Mamyčių klubu čia susiradome daug daug bičiulių :) Tiesa, būna, kad mano keturmetė dukrytė pati paprašo, kad pasižiūrėtume laidelę, tuomet būtinai žiūrime kartu... O Mamyčių klubo laidai šį naująjį sezoną linkiu būti nepralenkiamai!

-Mamyčių klubą atradau besilaukdama antrosios dukrytės – pamilau ir TV laidą, ir portalą, ir laidos vedėją :) Temos aktualios auginant mažiukę - kartu su MK ji ir auga :) Linkiu išlikti tokiems pat įdomiems, nenuobodiems ir nuolat džiuginančiais smagiais reportažais :) Sėkmės!!!

-Puiki laida! Gyvuokite, aukite, būkite nuoširdūs, saugokite savo žiūrovus! Ir toliau gražaus ir vaikiško tobulėjimo jums:)

-Linkiu ir toliau gyvuoti taip šauniai, bei pagaliau išgirsti gerbėjų prašymus ir laidas filmuoti ne tik Vilniuje.

-Dėkojame už smagias, įdomias, supažindinančias, mylinčias visą šeimą laideles, linkime, kad laidelės trukmė būtų bent jau valandą:) Daug gerų, naujų ir orginalių idėjų, kūrybiškumo, noro tobulėti ir kad būtų kuo daugiau naujų sezonų.

-Mamyčių klubas buvo kartu tol, kol augo mano pilvelis ir yra mylimas dabar, kai jau 8 mėnesėliai, kaip mažylis jau šiame pasaulyje.

-Svarbiausia, kad tai informatyvi, įdomi, suprantama laida, kurios dėka sužinau aktualiausią informaciją, kuri padeda jaunai mamai augti ir tobulėti kartu su vaiku. Kiekvienas šeštadienio rytas yra laukiamas, o jei ir nepavyksta pažiūrėti , tai visad galima pamatyti ir per TV3 play :)))))) Sėkmės! ;)

-Linkiu, kad ši laida dar ilgai gyvuotų TV3 ekrane, ją žiūrėjau dar ir negimus mažyliui, o dabar ją žiūrime kartu, tai tarsi šeštadienio ryto ritualas :)

-Mano sūneliui patinka stebėti TV ekrane mažylius, o aš sužinau vis kažką naujo. Kuo didžiausios kūrybinės sėkmės MK komandai ir laidai naujajame sezone, kantrybės siekiant užsibrėžtų tikslų, naujų ieškojimų, idėjų, atradimų, gero ūpo, kad kuo daugiau informatyvių ir gražių laidų (kokias mokate sukurti tik Jūs) pasiektų kuo didesnę auditoriją ir šiame naujajame sezone.

-Gyvuokite ir džiuginkite mus, savo žiūvorus, kiekvieną mielą šeštadienio rytą dar ilgus ilgus metus, este labai vertinami, reikalingi ir laukiami. Žiūrėsiu būtinai. Sėkmingo sezono!

-Nors mergytės auga, tačiau Mamyčių klubas yra vieta, kur kasdien smagu užsukti, perskaityti, kaip sekasi augti pažįstamiems vaikučiams, pasigrožėti kitų kūriniais, sėkmingais atradimais ir pasiekimais, papildyti savo žinių bagažą, perskaičius įdomų straipsniuką, pasisemti idėjų patiekalams ar kūrybiniams darbeliams su vaikais, ar tiesiog smagiai paplepėti su mamytėmis forume. Sėkmingų, prasmingų ir įdomių darbų!

-Linkiu išlikti tokiai kūrybingai MK komandai ir toliau.

-Linkiu būt linksmais ir energingais, nepritrūkti naujų idėjų ;) Eglės šypsena ir ramybė visada suteikia gerų emocijų ir verčia atsakyti šypsena, net ir sėdint prie TV ekrano.

-Man "Mamyčių klubas", visų pirma, yra draugas: kuris atsako į klausimus, išklauso, kai bėda, pralinksmina mielomis smulkmenomis, kai liūdna. Tai pramoga, prasiblaškymas... neretai - ir azartas :) Laidai linkiu būtinai gyvuoti dar ilgai ir išlikti savita, įdomia, patrauklia, nuoširdžia. Laikytis tradicijų, nesivaikant komercinių "tarpkanalinių" tendencijų. Jūs tikrai jau turite savo žiūrovą, kuris neabejotinai Jus rekomenduos ir kitam žiūrovui... Turite savo laiką, savo vietelę televizijos kanale - visa tai didžiulis pranašumas, kuris turi Jus skatinti augti ir tobulėti. Jūs likite ištikimi Sau, o mes liksime ištikimi JUMS.

 AČIŪ, KAD ESATE SU MUMIS!

Na o dabar traukiame dvi apklausos dalyves, kurioms dovanojame

po 2 FRISO košės pakuotes!

1

Tai Natalija-natali27 ir Irena-irute1984!

Sveikiname!