ŠIANDIEN BAIGIASI: Laimėk knygutę "Antano cirkas"!

15. Jul 2015, 09:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ko reikia cirkui, kad jis klestėtų? 
Kelių blusų? 
Gero šampūno?
Arijos iš Verdžio „Traviatos“? 
Ar užtektų tik liūto iš Afrikos?
O gal... bibliotekos?..

Sveiki atvykę į nepakartojamąjį „Antano Bono ir liūto Leopoldo komedijų cirką“! Jūsų laukia puikus blusų pasirodymas, gražusis liūtas Leopoldas su užmaukšlinta kepure ir dar daug kitų netikėtų veikėjų! "Antano cirkas" - tai šviesi ir nuostabiais paveikslėliais iliustruota istorija apie draugystę, sumanumą ir įkvepiančią cirko magiją, kurią mums pristato leidykla "Nieko rimto". 

Vieną knygutės egzempliorių - norime padovanoti. Tereikia komentaruose trumpai papasakoti - KOKĮ CIRKO NUMERĮ GALĖTŲ SURENGTI JŪSŲ MAŽYLIS? Gal jis tikras akrobatas ir gali užsilipti ant aukščiausios spintelės? O gal tikras klounas, kurio mimikos priverčia tėvus raitytis iš juoko? Kitą ketvirtadienį, liepos 16 d., rinksime  įdomiausią numerio pristatymą ir įteiksime "Antano cirką"!

16. Jul 2015, 14:23

Hmm... prieš pora dienų mano mažoji vienerių metukų pati padarė kulverstį. Kelis kartus bandė dandė kol pavyko... Na, man juoikinga, tiesą sakant, nebuvo. Širdis į kulnus nusivertė. Bet ji sau skaniai juokėsi.
O šeip, dar ji yra gera iliuzionistė: padeda taip tūtuką ar kitus daiktus, kad tik ji pati po kelių dienų ir teatneša, nes nei mama, nei tetis nesugeba rasti.

floryte floryte 12. Jul 2015, 00:36

Mūsų namuose - kiekvieną dieną šunų pasirodymai. Dukrytė atlieka daugybę "šuniškų" pasirodymų - loja, urzgia, uosto, valgo nuo grindų. Tačiau paskutinis mūsų su kaimyne matytas jos cirko numeris, privertė kikenti už pilvų susiėmus. Šuo lauke šalia tvoros atlikinėjo savo "reikaliukus". Dukrytė nuskuodė prie šuns. Pakėlė vieną koją link tvoros ir ...Na patys suprantate, ką daro šunys, kai pakelia vieną koją😃.

Natele Natele 10. Jul 2015, 21:13

Mes tai dažnai sūnui užduodame klausimą - ar tau tikrai bereikia šuniuko ar katiniuko, jei turi sesutę, kuri kokio tik pageidausi gyvūno, tokiu ir pabus 😀. Paprašai, kad būtų šuniukas, tai bėgioja keturiomis ir loja, daiktus parnešinėja, komandas - nurodymus vykdo. Nori liūto - riaumos ir bandys pulti, nori katino - murks ir glaustysis... Žodžiu - universalus gyvūnėlis ir cirko numeris pagal pageidavimą būtų 😀.
Ketvirtadienį klausėmės pasakojimo apie šuniukus, apie jų priežiūrą ir stebėjome įvairius šuniuko daromus triukus. Tai mažoji vakar visą dieną mums neleido laisvai po namus vaikščioti - vis taikėsi tarp kojų pralįsti, kaip matė šuniuką darant. Tad mokosi sparčiai - greitai ir pageidaujamą cirko numerį paruošti išeitų 😀.

ODISEJAaa ODISEJAaa 10. Jul 2015, 20:25

Mūsų mažoji gali pamėgdžioti visus.😀 Viską kopijuoja ką daro sesė,kaip iš paskos vaikštanti papūgėlė. 😀 kartais atrodo kaip cirkininkutė😀

lina_baj lina_baj 10. Jul 2015, 16:21

Oi mano cirkininkas tai ne vieną numerį galėtų surengti 😃 Jau buvo ir ant visų spintelių susikarstęs su keliom sudėtom kėdėm (tada nebuvo labai juokinga), ir pro lanką beriedantį ant grindų pralendą, ir į baseiną visaip šokinėja. Dar moka akrobatinių triukų ant žolės - rankos- kojos-rankos... Ko tik neprimąsto 😀 Galime ruošti cirko programą 😀

margarita2 margarita2 10. Jul 2015, 14:25

Savaitgali, toki geriausia cirko numeri teko stebeti prie ezero. Sunus su draugu surenge improvizuota pasirodyma ne tik mums bet ir kitiems zmonems esntiems prie ezero. Vienas sedejo ant kedes, kitas ja verte. Tas, krisdamas, vaidino juokinga kritima. Tada sesdavosi ant kedes ir atsistodavo, o kitas ja atstumdavo ir gaudavosi, kad pirmasis sesdavo ant zemes. ir ne bet kaip o su emocijom ir letai. Juoko ir geru emociju buvo viesiems ir stebintiems ir dalyvaujantiems pasirodime 😀