Laimėk kvietimą į fotografijos festivalį SNAP

Laimėk kvietimą į fotografijos festivalį SNAP

09. Apr 2017, 09:06 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

„Mamyčių klubo“ facebook paskyroje facebook.com/mamyciuklubas.lt kviečiame laimėti kvietimą į balandžio 22-23 dienomis vyksiantį pradedantiesiems ir pažengusiems skirtą fotografijos festivalį SNAP.

Organizatoriai įsitikikinę, kad nesvarbu - ar tik fotografuoji telefonu, ar jau esi padaręs gerų kadrų ir nedrąsiai juos keli į Instagram‘ą, ar esi pažengęs, bet nori toliau tobulėti - SNAP yra kiekvienam. 

SNAP festivalis pirmą kartą net 2 dienas! 

Visą savaitgalį turėsime atvirus ir uždarus workshop’us, paskaitas, įkvepiančias patirtis iš Lietuvos ir užsienio žvaigždžių, fototechnikos naujienas, kurias galėsi išbandyti ir įsigyti.

I DIENA: FOTOGRAFIJA ŽALIEMS

Laukiami visi: kurie bent kartą ieškojo kadro savo išmaniuoju telefonu ar fotoaparatu; kurie jau fotografuoja tvirčiau, bet dar susiduria su daugybe klausimų; ar tie, kurie tik grožisi, kaip fotografuoja kiti.

Iš profesionalų sužinosi, kaip gerą kadrą atskirti nuo blogo ir kokiomis taisyklėmis vadovautis jį gaudant.

II DIENA: FOTOGRAFIJA PAŽENGUSIEMS

Orientuota į pažengusius, bet kviečiami ir tie, kurie apie fotografiją klausosi visko, ištempę ausis. Šią dieną susitiksite su fotografijos žvaigždėmis iš Lietuvos ir užsienio. Tai puiki diena pasitikrinti savo žinias ir jas atnaujinti.

Gyvai žinios įsisavinamos geriausiai, tad iki pasimatymo balandžio 22-23.

Festivalys vyks „Radisson Blu Lietuva“.

Bilietus galite įsigyti http://snap.lt/lt/festivalis/bilietai.html