Laimėkite du bilietus į spektaklį "Luošys iš Ainišmano salos"

Laimėkite du bilietus į spektaklį "Luošys iš Ainišmano salos"

18. Jan 2016, 16:40 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kada paskutinį kartą buvote teatre DVIESE? Skirskite vakarą sau, o mes kviečiame jį praleisti Keistuolių teatre! 

Šį penktadienį, sausio 22 d., 19 val., išvysite juodojo humoro komediją "Luošys iš Ainišmano salos" (autorius Marinas McDonaghas), kurioje pasakojama neįtikėtina luošio Bilio vilties ir atradimų kelionė, kupina išskirtinių veikėjų bei netikėtų siužeto vingių.

20160118155838-40043.jpg

Spektaklio veiksmas vyksta vienoje iš Airijos salų. Ainišmano sala – nedidelės žmonių bendruomenės namai. Čia žmonės gyvena, kaip ir kitur. Jie dirba, miega, myli, pykstasi, linksminasi. Atlieka pilietines ir šeimynines pareigas, kuria savo monotonišką kasdienybę, kartais paįvairindami ją „naujienom“ apie vienas kitą. Atrodo, nieko ypatingo. Tačiau staiga viskas apsiverčia aukštyn kojom, kai luošas paauglys Bilis pabėga į visų Ainišmano gyventojų svajonių šalį – Ameriką. Bilis užsitarnauja ne tik bendruomenės nemalonę, bet ir... pagarbą. Juk jam, kažkokiam luošiui iš Ainišmano, pavyko tai, ko kiti net nedrįsdavo sapnuoti.

1970 m. gimusio airių dramaturgo Martino McDonagho pjesės jau dešimtmetį yra užkariavusios visų be išimties pasaulio teatrų scenas. Teatro kritikai Martino McDonagho pavardę jau dabar įrašė šalia tokių iškiliausių airių dramaturgų kaip Bernardas Šou, Oskaras Vaildas, Viljamas Yeatsas, Džonas Milingtonas Syngas, Samuelis Beketas. Neatsitiktinai jaunasis Martinas atsidūrė šiame iškiliausių Airijos dramaturgų sąraše – jo kūryba jau dabar kardinaliai keičia šiuolaikinės dramaturgijos sampratą ir įneša labai ryškių savitų airiškų štrichų į šiuolaikinę teatrinę kultūrą.

KONKURSAS

Apsilankykite Mamyčių klubo facebook paskyroje www.facebook.com/mamyciuklubas.lt, trumpu sakiniu parašykite apie ką jūsų nuomone šis spektaklis ir vienai laimėtojai įteiksime du bilietus!

20160118155855-75257.jpg