Laimėkite pasivažinėjimą kartingais VISAI šeimai!

Laimėkite pasivažinėjimą kartingais VISAI šeimai!

28. May 2017, 08:35 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ką tik laidoje „Mamyčių klubas“ stebėjome, kaip Maistoholikė Viktorija varžosi kartingų trasoje su laidos vedėja Indre ir mama Lina. 

Norite ir jūs išbandyti šią pramogą? Uždaras kartodromas „Kartlandas“ dovanoja pasivažinėjimą visai šeimai: tėčiui, mamai ir 2 vaikams po dešimties minučių sesiją kartingų trasoje. 

Pakomentuokite kokias pramogas esate išbandę visa šeima kartu ir trečiadienį pasveikinsime laimėtoją, kuriai įteiksime apsilankymą „Kartlande“ Vilniuje arba Kaunevisai šeimai! Čia specialiais kartingais važiuoti gali vaikai nuo ketverių metų!

Ar žinojote, kad Vilniaus „Kartlande“ neseniai pakeista trasa yra dar įdomesnė ir ekstremalesnė? Ją rasite Parodų g.1. 

„Kartlandą“ taip pat rasite Kaune, Drobės g. 62. 

Daugiau informacijos: www.kartlandas.lt

irmantaite irmantaite 30. May 2017, 00:37

Pramogos labai patinka vaikams, nors man irgi ne ką mažiau 😀 Dažniausiai pramogaujame visa šeima . Visi drauge žaidėm boulingą, dūkome batutų centre, tyrinėjome Rygos zoologijos sodą, dar buvome teatre, kine, plaukiojom ežere vandens dviračiais. Labai mėgstame lipti į įvairius apžvalgos bokštus ir keliauti po savo gimtąjį kraštą.

Sonrisita Sonrisita 29. May 2017, 22:20

Visa seima esam buve kine (smagu, kad ir dukryte jau smagiai isbuna filma), kiekvienais metais stengiames bent karta nuvaziuot i Druskininku akvaparka, per Jonines turim mazyte tradicija praleist pusdieni Vytauto parke (mano vaikystes paciose geriausiose karuselese 😀 , kurios beveik niekas nepasikeite per tiek metu), kai geras oras smagiai diena visiems pralekia zoologijos sode. Namuose bendrai veiklai suburia stalo zaidimai, animaciniai filmai ar tiesiog padukimas lovoje 😀

Ever Ever 29. May 2017, 19:58

Kol kas musu labai ramios pramogos, kaip Kar Kar parkas, apsilankymas zoologijos sode, pasivaiksciojimai parkuose ir pan.

saulelydis123 saulelydis123 29. May 2017, 08:19

Gyvenam name, tad mūsų pramogos dažniausia kieme - vaikai čia randa ką veikt nuo ryto iki vakaro. Tėtis tarp medžių ištiesė vamzdį ir pakabino supynes, turim batutą, vaikai važinėjasi dviračiais, žaidžia savo susigalvotus nuotykių žaidimus( svarbu vaikiška fantazija ir tikrai smagu net kieme). Pačiuose Kėdainiuose būna nemokamų įdomių spektaklių ,ų kuriuos būtinai nueiname ir mėgaujamės spektakliu. Kaip Silvestras sako : ,,Juk mes norim daug pamatyt ir sužinot,, O išvykstam su šeima kelis kartus per metus. Didžiausias ir laukiamiausias metų įvykis vaikams tai Mamyčių klubo gimtadienis, kurio linksmi atsiminimai lydi visus metus. Jau šiemet sužinoję apie būsimą šventę vaikai šokinėjo iš džiaugsmo - labai labai laukiam birželio 11d 😍 Esam ir laimėję pramogų ir riedėję visa šeima traukiniu - tai irgi spektakliai, Dino parkas, Kauno zoologijos sodas. Pramogauti smagu nesvarbu ar tai savo kiemas, ar pasaulis už jo ribų 😀

ramune. ramune. 28. May 2017, 09:26

Dabar susimasčiau, kad mažokai pramogaujame visi kartu, gal tik teatre visi buvom. Kitos pramogos paprastai, tik dukrai, pvz batutai, mes tik stebim. Neįsivaizduoju, kaip mano panelė su kartingu važiuotų, smagu būtų išbandyti visiems 😀

Kristina B. Kristina B. 28. May 2017, 09:12

Oi kaip norėtume!!! Su visa šeima esame išbandę baseinus su visom tom čiuožynėm bei kėglius. Būtų laaabai smagu ir šita pramoga, juk maniškis vis kalba, kad bus lenktynininkas.