Laiškas emigravusiam draugui ir giminaičiui

Laiškas emigravusiam draugui ir giminaičiui

30. Nov 2011, 00:00

Turbūt kiekvienas iš mūsų šeimoje, giminėje ar draugų rate turime žmonių, kurie emigravo iš Lietuvos.

 

Tarptautinės migracijos organizacijos (TMO) Vilniaus biuras, pažymėdamas Organizacijos įkūrimo 60-mečio jubiliejų, rengia pašto akciją „Toli yra arti" ir kviečia visus vilniečius bei miesto svečius prieš Šv. Kalėdas pasidalinti šiluma su svetur gyvenančiais giminėmis, draugais ar pažįstamais, nemokamai išsiunčiant jiems ranka rašytą atviruką. Šiai akcijai išleisti atvirukai bus dalinami akcijos vietose.

 

Pašto akcija „Toli yra arti" vyks 2011 m. gruodžio 3 d. (šeštadienį) Tarptautinės Kalėdų labdaros mugės Vilniaus Rotušėje metu, Vilniaus centriniame pašte bei Lietuvos pašto skyriuose PC „Akropolis" ir „Panorama". Taip pat planuojama organizuoti mobilų paštą kaimo vietovėse.

 

Bendradarbiaujant su Lietuvos paštu, akcijos metu visi atvirukai bus antspauduojami specialiai šiai progai pagamintu spaudu ir prieš pat Šv. Kalėdas išplatinami adresatams. Taigi, atėjus į akcijos vietą Jūs galėsite nemokamai išsiųsti sveikinimą norimam žmogui, gyvenančiam užsienyje. Tereikia žinoti norimo adresato adresą. Akciją globoja prezidentas Valdas Adamkus.

 

Na, o mes, „Mamyčių klubas“ manome, kad tai ne tik puiki proga prisiminti emigravusius draugus ir giminaičius, bet ir galimybė atgaivinti tradiciją siųsti sveikinimą „senuoju būdu“ – ranka rašytą atviruką. Juk malonu gauti ir tokį, popierinį laišką, o ne tik elektroninį. Argi ne?

{smallpic:1}

Ar jūs rašote ir siunčiate Šv. Kalėdų sveikinimus atvirukuose?

O gal rašysite juos tik elektroniniu būdu?

30. Nov 2011, 12:21

Miela akcija... 😉